Żaluzje plisowane - gdzie zrobię w okolicy Banina?

możecie mi polecić kogoś z okolicy, u kogo zrobię zaluzje plisowane bądź standardowe ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: żaluzje plisowane

Firma Trik mają swoją siedzibę na Kowalach. Przyjeżdżają na pomiar do klienta. Solidna i tania firma:) polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rolety robiłam u p. Sebastiana Ratowt z firmy Sprint serwis - mogę go polecić i poisy itp rzeczy też robi.

https://www.facebook.com/SprintSerwisSebastianRatowt?pnref=lhc
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tez polecam! Mam od kilku lat rolety od p. Sebastiana i nic się z nimi nie dzieje i są super
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Sebastiana ze sprint rolet, ceny konkurencyjne, a na hasło jestem z polecenia od sąsiadki z Banina daje rabat. Nie ma problemu z gwarancją,my robiliśmy u niego plisy 3 lata temu teraz po praniu wyszedł mały defekt i po jednym telefonie p. Sebastian przyjechał zabrał rolety a za tydzień mieliśmy nowe. Bardzo duży wybór tkanin i rozwiązań systemowych. Polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

telefon do p.Sebastiana 510 189 098
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Żaluzje plisowane - gdzie zrobię w okolicy Banina?

firma Omega z Matarni. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Oprogramowanie dla firmy (22 odpowiedzi)

Jakiego typu oprogramowanie do firmy polecicie? Gotowe czy może jednak dedykowane?

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

ELEWaCJA DOMU - macie kogoś poleconego? (11 odpowiedzi)

Dziewczyny szukam sprawdzonej firmy do elewacji domu, uczciwej i za rozsądne pieniążki. Może...