Zamek w Rzucewie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hi! Czy ktos mial wesele na zamku w Rzucewie? Myslimy o zrobieniu tam wesela na 60 osob, mozecie doradzic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej. Moja siostra miała tam przyjęcie weselne (sam bankiet), w sali witrażowej, na 50-60 osób. Obsługa na wysokim poziomie, jedzenie pyszne, pokoje dla pary młodej i gości dobrze przygotowane, wszystko bardzo gustowne, okolica śliczna, wszystko bardzo zadbane. ALE wg mnie to nie jest miejsce na wesele z tańcami, w zeszłym roku dzwoniłam tam w sprawie organizacji mojego wesela na 70-80 osób, pani zaproponowała mi usadzenie części gości w sali zegarowej, części w sali witrażowej (przylegają do siebie) i przeznaczenie części sali witrażowej i lobby na tańce, więc suma summarum bylibyśmy w 3 miejscach, do tego zespół miał stać na postumencie na schodach prowadzących do góry, do pokoi, w momencie jeśli w hotelu są inni goście, to trochę słabe rozwiązanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!