Zamiast 15 min 75 min czekania

Zamówiona taksówka miała byc na miejscu po 15 min. Po tym czasie otrzymałam SMS ze taksówka juz czeka. Zaznaczam ze była to pozna godzina i czekaliśmy z małym dzieckiem. Po wyjściu przed budynek taksówki nie było. Po skontaktowaniu sie z kierowcą okazało sie ze jest w zupełnie innym miejscu. Wytłumaczyłam jak dojechać i miał byc za 15. Po kolejnym telefonie za kolejne 10 min, potem za 3.. Po godzinie zadzwoniłam na centrale i powiedziałam jaka jest sytuacja i poprosiłam o wyznaczenie trasy zeby pomogła kierowcy dojechać bo tal długo juz czekamy. Pani ktora odebrała powiedziała opryskliwie ze to nie jej problem bo tylko przyjmują zgłoszenie i wywnioskowałam ze zawrac jej głowę. Powiedziała ze mogą odwołać przyjęcie zgloszenie a ja zostałabym sama z dzieckiem. ŻENADA, NIEUPRZEJMOŚĆ OBSŁUGI I BRAK CHĘCI. NIE POLECAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

1. Tak działa psychika człowieka, że zadowolony powie 2 osobom, że było OK, albo nic nie powie bo było tak jak powinno być. Niezadowolony powie 8, albo będzie pisał na forum że było źle. Miała Pani pecha i musi Pani teraz pożalić się całemu światu. Korzystałem z tej firmy dziesiątki razy i zawsze było OK. 2 razy trzeba było długo czekać ale Pani z centrali powiadomiła mnie o tym i miałem prawo do decyzji czy to akceptuję i czekam, czy rezygnuję.
2. Firma tania i "coś za coś". Wybierasz tanie rozwiązanie bo tak wolisz albo Cie nie stać na inne, to nie oczekuj a tym bardziej nie żądaj luksusów i królewskiej obsługi.
3. W nocy w Gdyni 2 osoby płacą mniej za Speed Drivers niż za komunikację miejską z przesiadką.

Nie mam udziałów w tej firmie ani w niej nie pracuję. :-)
Pozdrawiam malkontentów i optymistów również.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2