Żaneta - najlepsza instruktorka!

Temat dostępny też na forum: Zielony Listek
Do Zielonego Listka trafiłam po 6 latach od pierwszych niezdanych egzaminów. Szkołę poleciła mi siostra, która wykupiła jazdy dodatkowe w Zielonym u p. Iwony i podsumowała, że to dopiero u niej na lekcjach naprawdę zaczęła jeździć - zdała za 1. razem! Mnie nauczyła jeździć Żaneta, zaczynałam ponownie naukę od zera po tylu latach a wczoraj zdałam egzamin. Zawsze punktulana, elastyczna w godzinach i terminach jazd a także w miejscach spotkań, doskonały nauczyciel, który solidnie uczy ale w robi to w przemiłej i niestresowej atmosferze. Kursant ma całą trasą egzaminacyjną opanowaną, najtrudniejsze manewry zaliczone - czasem powtarzane do upadłego jak moje zawracanie na Okopowej;) NAPRAWDĘ POLECAM!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Żaneta - najlepsza instruktorka!

Witam,ja tez mialem zaszczyt korzystac z kursu na prawo jazdy w szkole Zielony Listek i oto moja ocena-lekcje teori u Pani Iwony na poziomie perfekcyjnym,nauka jazdy z jej mezem na poziomie celujacym.Wzorowe podejscie instruktorow,osobiscie polecilem ta szkole kilku osobom i nie zaluja.szczerze polecam.Pozdrawiam Pania Iwone
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Żaneta - najlepsza instruktorka!

a moim zdaniem zero profesjonalizmu,najpierw sie kobieta umawia,przekłada terminy az wreszcie wogóle nie odpowiada,żenada
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...