Zaproszę dziewczynę do kina

Chętnie bym się wybrał do kina lecz samemu jakoś mi cięzko jest sie wybrac, dlatego chciałbym zaprosić jakąs miła, fajna dziewczyne do kina, zamiast siedziec w domu samemu. Mam 28 lat i jestem z Gdanska.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Zaproszę dziewczynę do kina

a mezczyzna ma szanse? lat 65
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czytać potrafisz?? Tym barrdziej nie pisz ile masz lat bo to tylko cie pogrąza na starosc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

I co znalazłeś chętną na kino??

Brak chetnych ;) A teraz leci akurat sporo fajnych filmow nawet :)

Miałam niedawno zrobić małe porównanie.
Raz byłam w kinie a raz oglądaliśmy film w domu..ii.... wygrywa dom. Można zatrzymać, pogadać o akcji albo o czymś co się kojarzy z filmem itp. W kinie nie wypada gadać, bo hałas a i film leci dalej. No chyba, że ktoś po prostu MUSI zobaczyć jakiś film szybko i koniecznie to wtedy kino wygra ;) Aczkolwiek jeśli będzie to kino z nowo poznaną istotą to na kinie raczej się nie skończy... chyba, że się szuka kogoś tylko do towarzystwa w siedzeniu na fotelikach ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie, iść do kina z nowo poznaną osobą to nuda jak flaki z olejem. Z kumpelą to owszem. Najpierw do kina, a potem na kawę.

Ja bym zagadał taką osobę na śmierć i zanudził bym ją opowieściami o swojej pracy ;D Po dwóch godzina sama bymi ustami zatkała buzię ;DDD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...