Zapytanie

Gdzie kupić t-shirt a z napisem Konstytucja?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

W sexshopie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Serdecznie dzięki Bajko.
Odwiedziłem parę sexshopów
koszulki nie znalazłem ale kupiłem coś innego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dmuchaną Gersdorf? ;>
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Vide:
https://forum.trojmiasto.pl/Koszulki-z-nadrukiem-zdjecia-t841916,2,22290.html

Możesz sobie zrobić koszulkę z napisem na tle zdjęcia Rzeplińskiego, Kasprzaka czy Mazguły ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Oj Lewaku, nieumyślnie wprowadziłam Cię w błąd. Pisząc odpowiedź rozmarzyłam się i poniosła mnie bajkowa wyobraźnia. Szukaj więc dalej :-) Na pewno kiedyś zdobędziesz a jesli nie, to napisz list do Mikołaja, dostaniesz w grudniu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sadyl nie odpowie Ci na zadne pytania oprócz tego gdzie sa meliny w 3city.
To ten poziom rozwoju.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

> To ten poziom rozwoju.

Swoim właśnie się wykazałeś.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ty wykazales sie wczesniej moczymordo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

zmień nick swoją inteligencją obrażasz mieszkańców. Jeszcze trochę popiszesz, a między Wąchockiem i Gdynią będzie można stawiać znak równości.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dyskusja z bezdomnym łowca, moczymorda czy z toba frustratem przegranym ma sens zerowy. Taplajcie sie we wlasnym bagnie zyciowe zera ;) tyle eam zostalo ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty, Gdynianin, a w czym Twoje bagno jest lepsze od bagna innych?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

fubu

Czy nie zdajesz sobie sprawy z faktu, żę facet cierpi na kompleksy, które są wzmacniane przez dysonans poznawczy, pojawiający się w momencie, gdy zetknie się z zupełnie odmiennymi poglądami, stawiającymi pod znakiem zapytania jego oceny i poglądy ?

Przypominam receptę na takich nygusów - po co babcię denerwować, niech się babcia cieszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gdynianin
Do Sadyla to nawet możesz napisać Zajszczana Moczymordo, bo i takie miał sytuacje.
Swoją drogą myślałam, że największym kretynizmem jest podanie swojego adresu na forum przez powyższego majsterklepkę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

> Do Sadyla to nawet możesz napisać Zajszczana Moczymordo, bo i takie miał sytuacje.

Nawiany gości do brzydkiej baby w zbiorkomie:
- ale pani jest brzydka.
Baba oburzona: "a pan jest pijany!"
- tak, jestem. Ale jutro będę trzeźwy a pani brzydka pozostanie.

Miewałem i dużo bardziej upodlające sytuacje, o których ci się nawet nie śniło.
I co z tego? Otrzepałem się i wstałem.
Tobie i całej waszej trzódce, to nie grozi. Pozostaniecie guanem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Sadyl
Kawał z gatunku Suchary z Familiady.
O reszcie nie dyskutuję. Ja podpieram się faktami, Ty fantazją.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Zapytanie

kraftwear
przymorze...gdynia..riviera chyba
nadruk 1 koszulka 30 zl
napis konstytucja raczej nietrudno przeniesc na pendriva
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

slowianko wiem gdzie można takie nadruki można robić
natomiast zastanawia mnie to
czy długo by istniał sklep oficjalnie
sprzedający takie.

Poza tym była to taka marna prowokacja i niejaki sadyl z wpisem
o Prof. Gersdorf idealnie się w nią wpasował.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trzeba mieć nie po kolei tu i ówdzie, żeby poważnie traktować takie osoby jak Gersdorf. Trzeba nauczyć się oceniać rzeczy błyskawicznie, a nie z historycznym, 100letnim opóźnieniem, żeby nie było, że mądry Polak po szkodzie. Gorzej niż refleks szachisty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Podaję program na dzisiejszą konwencję sił demokratycznych:
1. Konstytucja
2. Będziesz siedział
3. Rejestr księży pedofilów
4. Przywrócić tęczę
5. Wzioł milony

I dygresja. Żadna z partii nie przeszła jeszcze testu cydru. Piwo, które ma 5-6 % alkoholu kosztuje około 2 zł za 0,5 l, bo nie musi mieć banderoli. Cydr, który ma 4 % kosztuje 4 zł za 0,3 l, bo musi mieć banderolę. Głupota, nie? Myślę, że zagłosowałbym na partię, która zakwalifikuje cydr do tej samej grupy co piwo i wyjmie go z tej grupy, w której jest wóda. Popyt na jabłka od razu się zwiększy, sadownicy zarobią, ludzie dostaną dodatkową pracę przy zbiorach, kierowcy zarobią na transporcie, gorzelnie (winiarnie?) na produkcji, a nasze wątroby i nerki z przyjemnością powitają odmianę. Tyle korzyści z jednego głupiego rozporządzenia, które jakiś praktykant może w godzinę napisać, jeśli minister zajęty jest ministrowaniem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

"Trzeba mieć nie po kolei tu i ówdzie, żeby poważnie traktować takie osoby jak Gersdorf. "

Zastanawia mnie dlaczego obecna światła władza ma największe poparcie na ścianie wschodniej... Wymowne...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

@kolejny dureń z trzody:

A patrzyłeś kiedyś na mapę Polski, sprzed 1939r?
A jeśli patrzyłeś, to nie wzbudziło to żadnych skojarzeń z podziałem Polski na poparcie PO i PiS?
Bo dla mnie, który nie popieram ani lewactwa unijnego, ani bogoojczyźnianego, pierwszy rzut oka wystarczył.
Tereny obecnego żelaznego elektoratu PiS-u to tereny od zawsze polskie. Pod zaborem ruskim, ale nie wynarodowione.
Natomiast elektorat PO to w większosci ludność napływowa. Bez korzeni z dziada pradziada. WIdać to szczególnie na ścianie zachodniej i w dużych miastach, zdominowanych przez słoiki wstydzące się tego, że ich ojce sr*li za chałupą.

Strasznie te durnie z trzody zakompleksione, tacy Nowi Ruscy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie wiem jak teraz, ale za mojego dzieciństwa (czyli w czasach Sondy i Ekranu z Bratkiem) określenie "wieśniak" i "wsión" było pejoratywne. Choć nie mieliśmy w podstawówce nikogo pochodzącego ze wsi. W średniej było kilka osób dojeżdżających do liceum ze wsi, ale w tym "poważnym" wieku już absolutnie nigdy nikt nie robił problemu z miejsca ich urodzenia i zamieszkania.
Przez całe dorosłe życie również nie spotkałem się ze stygmatyzacją ludzi pochodzących z zad*pia. Jeśli słoiki mają ten problem, to jest ich problem, nie otoczenia.
Sam zresztą, o czym wielokrotnie pisałem na Forum, jestem słoikiem. Ino nieco zasiedziałym :) Dłużej mieszkam w 3city niż część Forumów żyje.
Nie mam też kompleksów pochodzenia. Urodziłem i wychowałem się w mieście niewiele mniejszym od Gdańska a sporo większym od Gdyni.
Ojce też nie sr*li za chałupą. Ojciec urodził się i spędził wojenne dzieciństwo w samiuśkim centrum Warszawy. Nie chce mi się kopać w papierach, ale coś mi się zdaje, że na Nowogrodzkiej. Bez skojarzeń plijz.. :D
Ale z tymi kompleksami po częsci masz rację.
Dosyć często mam do czynienia z ludźmi, którzy najchętniej zapomnieliby, że z "plebsu" pochodzą. Wystawny tryb życia, "europejskość" wydaje, się im czymś, co pozwala o "niechlubnych: korzeniach zapomnieć.

Sadyl, Ty nie jesteś słoik zasiedziały. Ty jesteś słoik z deklem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sadylu jakby to delikatnie ująć żeby Cię nie obrazić sądząc z dużo dużo wcześniejszych Twoich antysemickich wpisów mógłbym wysnuć wniosek że ojciec Twój w Stolicy był zwykłym szmalcownikiem :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

> z dużo dużo wcześniejszych Twoich antysemickich wpisów

Możesz je wskazac, czy walisz gołosłowiem?

Nie mam nic do Żydów. Miewałem kolegów i koleżanki tej narodowości.
Co nie znaczy, że jestem ślepy na obecne działania państwa Izrael i cwaniaków z przedsiębiorstwa Holocaust.
Ale o tym, wszystko co trza, już Kruk napisał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tu jest wspaniałe i mądre przemówienie Kaczora, które gdzieś około 4,5 minuty przeradza się w najbardziej haniebne z jego przemówień. Znak równości miedzy antysemityzmem a jakąkolwiek krytyką państwa położonego w Palestynie został ostatecznie postawiony. I to przez samego naczelnika państwa. Szkoda Ziutka. Dobry był z niego herbatnik.

https://youtu.be/WBeVEyn0Gz8

Tylko, czy jest sens w ogóle wrzucać takie materiały w przestrzeń publiczną spolaryzowaną celowo wykreowanym konfliktem PiS-PO? Jak zaczniemy rozkminiać mowę hańby Kaczora to znaczy, że zgadazmy się z Kaśką L, której PiS zagląda za firanki? No cóż. W takim razie pozostaje mi pogratulować Lukrecji przezorności. Bo ona właśnie zamontowała kotary ;)

Trzeba być komuchem i mieć totalnie wyprana świadomość by poważnie traktować Piotrowicza.

> czy długo by istniał sklep oficjalnie
sprzedający takie.

Raczej nie, jeżeli byłby to jedyny asortyment. Szybko by splajtował.
Jeśli natomiast sugerujesz, że zostałby zamknięty wskutek jakichś nacisków administracyjnych ze strony PiS-u, to tryknij se baranka o ścianę
Jakakolwiek walka z obecna opozycją fatalną jest kompletnie nie na rękę partii rządzącej. Dużo więcej zyskuje, pozwalając opozycji działać bez ograniczeń. I wynosząc Frasyniuków na rękach.
Opozycja doskonale sama się zaoruje, bez pisowskiego wkładu w choćby cień jej martyrologii.

To miejsce jest dla plebsu typu - stary smiec, sadyl obsr*na moczymorda, czy frustrat wd cos tam.
Tych "ludzi" laczy wspolny mianownik - sa przekonani o swojej madrosci i zarąb.....osci ale zły swoiat sie na nich nie poznal i sa społeczną niziną.jeden jest starcem wiec juz nic sie zmienic nie da, moczymorda jest pod 60tke wiec rowniez na sukcesy za pozno a frustrat ma wiek sredni ale zmienic nic nie umie.
Coz chlopaki - tu jrstescie jak te owsiki w g*wnie - u siebie, we wlasnym domu, wsrod swoich :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Raven, popatrz na to, co wyżej.
Jakie poparcie mogą mieć totalni, jeśli w umysłe mają takie szambo ? Kto by się tą durnotą przejmował ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Z całej grupy poparcia dobrej zmiany na forum brakuje mi jedynie tutaj Crossa. Chociaż próbę zastąpienia jego podejmuje nieśmiało jeden zawodnik, którego o głupotę nigdy nie podejrzewałem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

https://www.youtube.com/watch?v=dDty2g1FNEQ

W pierwszej chwili myśląlem ze juź Żydów wrzucałem.. ale nie. Późniejszy koncert ze sporo starszą Malką spiegel,.

To ukłon w stronę troli, zarzucającyh mi antysemityzm

Nawet tewactwo zdzierżę, jeśli dotyczy tylko muzy :D

Chciałem wkeić linka do koncertu Chumbawmby... ale ręka odmówiła mi posłuszeństwa..
Organizm jest sztywniejszy światopoglądowo, niż mózg :D

Niziny spileczne sie bawia:) w koncu to zabawa za darmosze:) do restauracji nie pojda, do hotelu nie pojada, biura podrozy nie odwiedza :) cale szczescie za 5 dyszek miesiecznie mozna net miec i forum internetowe :) bawcie sie dalej chlopaki :)
Pozdrawiam bezdomnego starca, moczymorde z meliny i w de cos tam - etatowca za 2 miesiecznie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka ciekawostka:

Pamiętacie, jak dopadł mnie syndrom zbieraczy truskawek czyli porażenie nerwu idącego od biodra do łydki. Parę lat temu to było.
Potem kilka razy miałem wk..wa,, bo mózg nie kontrolował ciała. Wszystko przeszło.'
Zaltem nie było dla mnie szczególnym zdziwkiem,. kiedy łapa z myszą nie wypełnila moich poleceń.

Choć nerw oczywiście był. Co będzie, jeśli odmówi wpółpracy kiedy np., zechcę się wsikać? :D

Czas chyba na dłuższy urlop, gdzieś a plenerze, i dogadanie się z organizmem.

Spraw jakas agroturystyke - bedzie cie stac moczymordo :) zabierz ze soba starca, pasujecie do siebie - ten sam maly mozdzek, to samo zmarnowane zycie i wszedzie postkomuna, ktora wam marzenia odebrala.
A to wyjasnienie poparcia partii politycznych to juz przekroczenie poziomu zalosnosci!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sadyl, przestań już wypisywać te pierdoły. Musisz być bardzo samotnym człowiekiem skoro opisujesz publicznie swoją historię choroby. Zauważ,że od jakiegoś czasu ktoś Cię tu wirtualnie kopie w zad.
Ty niestety interpretujesz, że ludzie pchają Cię do przodu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

On jest samotny. Facet ma 60 lat, nie ma żony/partnerki, dzieci, niczego.
W sumie nie dziwie się, że rzadko trzeźwieje.
Szczere współczucia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Sadyl - zaczynam zazdrościć ;D ilości hejterów dla których twoje życie jest przedmiotem ich analiz - sława już blisko ;]

@Ad hoc
Swoją drogą jak zwykle hipokryzja pełną gębą w wykonaniu "pro obywatelskich" "obywateli" :D - sami muszą mieć zarąbiste życie skoro przekopują to forum czasem nawet kilkanaście lat wstecz żeby czytać jakieś pierdoły przez nas wypisywane :D najwyraźniej wychodzą z założenia że jak się nie ma własnego życia trzeba żyć życiem innych :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

ja jestem święcie przekonany, że każdy chciałby żyć waszym życiem :)
brawo ty :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

> @Sadyl - zaczynam zazdrościć ;D ilości hejterów

A mnie się zdaje, że to jedynie rozmnożenie nicków
Stopka Crossa co prawda jest niezwykle aktualna, ale z czystego rachunku prawdopodobieństwa, mało wydaje mi się możliwe, żeby N różnych osób poświęcało swój czas wyłącznie obrzygiwaniu innych Forumów.
Bo poza personalnym czepialstwem, cała ta trzódka nie napisała nigdy nic o jakiejkolwiek treści zwiazanej z jakimkolwiek tematem wątku.
A może tylko mało spostrzegawczy jestem? ;>
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

"A może tylko mało spostrzegawczy jestem?"

No cos ty... Jestes naj pod każdym względem :)

Możesz zamówić w drukarni A3extra, dowolny wzór i każdą techniką drukarską. Ty wysyłasz im projekt a oni go realizują.

Inne tematy z forum

Gadżety reklamowe (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...