Zarażała klientów HIV, pozostanie na wolności

Opinie do artykułu: Zarażała klientów HIV, pozostanie na wolności.

Sąd odrzucił zażalenie gdyńskiej prokuratury w sprawie prostytutki, która świadomie zarażała swoich klientów wirusem HIV. Oznacza to, że kobieta - przynajmniej do czasu procesu - pozostanie na wolności. Do prowadzących śledztwo tymczasem zgłaszają się kolejne osoby, które kobieta mogła zarazić.O sprawie Iwony Z., 36-letniej prostytutki, która od kilku lat była nosicielką wirusa HIV i wiedziała o tym, a mimo to nie rezygnowała z uprawiania nierządu, napisaliśmy pod koniec lipca. Wówczas to ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprawdz czy to ona i wypowiedz sie

Sprawdz czy to ona i wypowiedz sie w temacie w celu ostrzegania innych !

calkowicie anonimowo !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kiszka stolcowa :D

Nie mogę, poje*ana kobieto, skąd ty wzięłaś ten tekst :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie wszyscy ...

nie zgadza się w moim przypadku ...
kochający mąż, tatuś , wysokie stanowisko ... odjazdowy sex z Żoną ... a jednak ...
jak żyć ?
masz jakąś receptę ...

dziekuje

bardzo,na wzajem.przeczytac przeczytam.

aids.gov.pl
poczytaj sobie synku oficjalne źródło

Ale ty jesteś tępa Ela

weż przeczytaj zanim jeszcze coś napiszesz.
Oficjalne źródło:
aids.gov.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

z jakimi kobietami ty się spotykasz

że za spotkanie płacisz im w torebka i butach?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powiedział co wiedział prenumerator "Gościa Niedzielnego"

XXXY

dziwki jak dziwki sa rozne i atrakcyjne i nieatrakcyjne, ale jak sie baluje bo to ludzkie, a co ludzkie nie jest nam obce - to w dzisiejszych czasach jak panie nie stac na takie zabezpieczenie to chyba placacyxh panow juz stac. Niech zyje bal i ludzka glupota

Myśli cd..

Czytelnik Faktu odpowiedział inteligentnie. Zna się na prawie, kodeksie, procedurze. W sądzie nie był ale Wie. Już w poniedziałek nowy Fakt "Kosmici porywają krowy i jedzą" Skandal.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

tam jest wiecej s.iar

po zstym do drinka sxuwaks wsypują żeby skroić klienta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

PrAcuje w Rozi

widziałem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Arabowie mają kilka żon - jest urozmaicenie

może więc lepiej mieć kochankę, stałą "dziewczynę" niż chodzić po prostytutkach??? Druga sprawa,że ta "robota"powinna być zalegalizowana co by wymagało badań lekarskich. Czy wy myślicie że ona jest jedyną prostytutką z HIV(ryzyko zawodowe),która świadczyła swoje usługi...takich jest więcej,,stoją przy drodze i nawet policja nie reaguję(faceci korzystają)-wszyscy to widzą...a ona odpowiada że "każdy ma inne hobby"..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Salon Mystique w Oliwie też niepewny?!

Podobno facet co korzystał z usług "Analnej Malinki" korzystał z salonu masażu Mystique w Oliwie.Porażka!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

No, to powiem ci, że jesteś gość. Skoro znasz co najmniej kilku porządnych zarażonych (czyli rozumiem, że znasz też kilku nieporządnych), to znaczy, że znasz praktycznie wszystkich zakażonych w województwie. Rocznie na całe Trójmiasto przybywa jedynie 7-8 nowych nosicieli.
Naprawdę jesteś gość... albo... czekaj. Albo po prostu chrzanisz bzdury.

A informator skąd wie od kiedy Pani Malinka jest nosicielką ? sam moczył palucha i zaraził ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

najczęściej pacjenci w przypadku lekarzy,drugim najczęstszym źródłem jest nieświadomość os. zakażonej, która może być partnerem, żoną, mężem, potem sex homoseksualny na koniec narkomania, która już dawno nie jest głównym źródłem zakażeń - większość z nich miała po prostu pecha i ani tryb życia ani też żadne używki nie były źródłem ich nieszczęścia, Tobie również może się zdarzyć

Odpowiadam wszystkim ciekawskim jak to jest.

Takiej Pani nie płacę za sex tylko za to, że rano nie będę jej widział. A co za tym idzie, przynajmniej nie będzie mi suszyć żebym dał jej kasę na torebkę lub na jakieś buty itd itp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6