Zarażała klientów HIV, pozostanie na wolności

Opinie do artykułu: Zarażała klientów HIV, pozostanie na wolności.

Sąd odrzucił zażalenie gdyńskiej prokuratury w sprawie prostytutki, która świadomie zarażała swoich klientów wirusem HIV. Oznacza to, że kobieta - przynajmniej do czasu procesu - pozostanie na wolności. Do prowadzących śledztwo tymczasem zgłaszają się kolejne osoby, które kobieta mogła zarazić.O sprawie Iwony Z., 36-letniej prostytutki, która od kilku lat była nosicielką wirusa HIV i wiedziała o tym, a mimo to nie rezygnowała z uprawiania nierządu, napisaliśmy pod koniec lipca. Wówczas to ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prezerwatywa zmniejsza ryzyko przeniesienia HIV, lecz nie eliminuje go. Paradoksalnie może nawet sprzyjać zakażeniu, co obserwowano w niektórych rejonach Afryki. Prezerwatywy rozdawane podczas akcji humanitarnych doprowadziły do złudnego poczucia bezpieczeństwa, wzrostu zachowań ryzykownych i w konsekwencji zakażeń HIV
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 15

HIVem tak sie nie da zarazic idioto!

Wirus HIV rozpuszcza sie w kwasie zoladkowym.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11

bo to myślenie totalitarne. ten człowiek nie zauważył że jest już 21 wiek a nie 19...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja mam laske

ktora mi daje i nie musialem sie zenic a jak wy sie zenicie a potem chodzicie na dziwki to zal mi was. wolalbym sobie zwalic niz walic dziwke.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 7

te wszystkie

panienki maja juz rozniesionego Hiva pomyslcie sami,facet zarazony przez Malinke,poszedl do nastepnej,a ona mu zrobila oral z polykiem i tez chwycila,polykaja wszystkie i orale robia bez gumy,czyli automatycznie lapia HIVA.Skala moze byc ogromna!
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 6

Terapia antyretrowirusowa

40000PLN rocznie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ostateczne Rozwiazanie (Endlösung)

Przymusowo wszystkich przebadac na HIV.
Nosicieli zamknac i zutylizowac.
Umrze kilka (set)tysiecy osob.... ale jaki pozytek dla swiata.
Poswiecic troche ludu, ktory i tak umrze niedlugo... a w zamian nikt NIGDY wiecej nie zachoduje i HIV zniknie raz na zawsze.

Nie... ja nie zartuje.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 20

Osoby korzystajace z burdeli (proceder nielegalny)

oraz sprawcy wypadkow drogowych powinni w calosci oplacac koszty leczenia siebie I swoich ofiar. A nie ciagle tylko dymac podatnika.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

I taką atrakcję Budyń zamknąl,

on to szkodzi miastu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja, bo tępię seksistowskie teksty

wina leży z dwóch stron, jest popyt to i jest podaż
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

Żarcik po pracy :) :

Klucz który potrafi otworzyc wszystkie zamki jest kluczem bezcennym , z kolei zamek ktory potrafi otworzyc kazdy klucz - jest zamkiem gównianym :)

Ciekawa Pani ma racje - troche FUJ ;)

Obserwuje zachowanie moich kumpli i albo na ku**y chodzą albo po sopocie . W sopocie same rozklapiochy . Nie wiele trzeby zeby jedna czy druga nogi rozlozyla.

Teraz pomyślmy :

Kumpel byl u Analnej malinki , ona zarazila jego - on nie wiedzial . Pojechał na sopot, pobalowal z jakas panną a ta panna pózniej na innej imprezie z innym itp itd. REAKCJA ŁANCUCHOWA .

Generalnie trzeba byc naprawde desperatem zeby na dziwki iść . Nie widziałem jeszcze zadnej atrakcyjnej dziwki. Wszystkie te mordy jak dresiwo z Chyloni, Oksywia, Orunii czy innej patologii .
popieram tę opinię 76 nie zgadzam się z tą opinią 16

Klient zgłosil na policję , to się glośno zrobiło,

większość z tych panienek ma HIV
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 5

Za czasów słusznie minionej komuny i jakiś czas po, w Gdańsku na ul.Długiej funkcjonowała poradnia weneryczna gdzie każda panienka i klient mogli anonimowo i darmowo zbadać się w kierunku HIV i chorób wenerycznych.Miasto poradnię zamknęło bo koszty, no i miejsce!W zamian nic nie powstało, bo i po co. Zawsze taniej jak ludzie chorują na własny koszt.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3

Plus i minus, plus i minus, plus i minus, czy to plus czy to minus...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Głupia jesteś,

głupsza od blondynki.
Poczytaj sobie w twoim ulubionym internecie, co to HIV, a co to AIDS.
I dowiesz, się, że jesteś głupsza od blondynki
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

ci klienci to "c@pki"

zaraz zobaczycie ilu klientów mnie zminusuje
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2