Zarządzanie IT w firmie

znacie jakieś oprogramowania/ firmy, które zajmują się zarządzaniem it/ monitorowaniem komputerów firmowych?
Nie ukrywam obecnie w dobie pracy zdalnej chcemy ograniczyć korzystanie ze sprzętu firmowego dla celów prywatnych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

podbijam temat, również chętnie się dowiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może Axence? Jest możliwość mierzenia efektywnego czasu pracy pracownika czy blokowaniu niechcianych stron. na pewno przydatne do zarządzania i monitorowania infrastruktury IT, z alertami i powiadomieniami.Fajne oprogramowanie do inwentaryzacji sprzętu komputerowego i urządzeń, licencji, oprogramowania, jak również do świadczenia pomocy zdalnej.

ze swojej strony plecam Axence. łatwy w obsłudze z szerokim zakresem zarządzania it w firmie. Zapewni bezpieczeństwo w sieci oraz wpsomnianą przez ciebie kontrolę pracownika. Możesz też sprawdzić realny czas pracy na komputerze ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

potwierdzam poprzedników. Prosty w obsłudze z dużą ilości funkcji ktore nie tylko zapewnią bezpieczeństwo danych firmy ale również usprawnią zarządzaniem it pod względem legalności oprogramowań/ odnawiania licencji czy też inwentaryzacji sprzętu.

Inne tematy z forum

gry online (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam pytanie do hazardzistów. Powiedz mi Czy próbowałeś grać na polskich zasobach...

Ochrona telefonu (19 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...