Zdecydowanie polecam!!!! (1) Pełen profesjonalizm ,oferta ,obsługa i jakość usług na najwyższym poziomie.... Anna Polecam (1) Zmieniliśmy parę lat temu zarządca na firmę ZN K&K. Wyprowadził Wspólnotę z... Elwira Polecam! (1) Dobry Zarządca! Sprawdzony od lat! Jarek
Bardzo Polecam (1) Profesjonalna i miła obsługa, rzetelne sprawozdania finansowe, szybkie... Elżbieta Kpina & Katastrofa (1) Firma calkowicie olewa sprawy zglaszane Brak kompetencji Mamy juz calkowicie... Zbyniu Zarządca godny polecenia! (1) Jestem po zebraniu. Wszystko czytelne. Polecam. Jerzy Polecam (1) Kilkukrotnie zmienialiśmy Zarządcę i w końcu mamy profesjonalną obsługę.... Barbara Prawidłowe rozliczenie (1) Jestem już po kolejnym zebraniu swojej Wspólnoty i jestem bardzo zadowolony.... Roman Polecam! (1) Lata doświadczeń! Wybraliśmy te firmę po złych doświadczeniach z... Krystyna Gdańsk (2) 1. Lekceważenie właścicieli nie zakumplowanych z zarządem wspólnoty... emeryt Firma jak z Alternatywy 4 (3) Zero znajomości przepisów. Człowiek czuje się, jak przeniesiony w czasie w... Tomek Godne polecenia (2) Zarządca godny polecenia. Nasza Wspólnota mieszkaniowa kilkukrotnie trafiała... Arek Dobry zarządca (1) Moje osiedle na Oruni do końca 2011 r. zarządzane przez SM... Jacek Polecam - administrator z dużą wiedzą!!! (1) Jestem właścicielem mieszkania na dużym osiedlu. Od kilku lat zarządza nami... Zadowolony-zarząd Polecam (1) Firma K&K Przejęła zarządzanie naszą nieruchomością. Sympatyczne Panie... Marchewka TRAGEDIA (2) zarządca w ogóle nie interesuje się osiedle! pojawia się tylko jak są... wsciekla na KK więc... (2) K&K zarządzają naszym osiedlem, bo tak wybral developer. Myślimy nad zmianą... zetka Bardzo polecam (1) K&K przejęło sprawy naszej wspólnoty po innym zarządcy. Porównując ich pracę... Natalia Katarzyna - opinia (1) POLECAM! Wszystkie problemy rozwiązywane na bieżąco. Dobry kontakt! Katarzyna Polecam (1) Również mieszkam na osiedlu gdzie ludzie mają zadłużenia . Dopiero od kiedy... Paweł