Zarzadzanie mieszkaniami

Temat dostępny też na forum: Pomorskie Centrum Wynajmu Nieruchomości
Mija właśnie 6 rok, jak zarządzają najmem moich mieszkań w trójmieście. Na stałe mieszkam w Norwegii i nie mam czasu pilnować mieszkań. W zasadzie to przez te 6 lat nie było żadnych problemów. Na początku dopytywałem się o wszystko, sprawdzałem ale tak po roku dałem spokój. Pieniądze na koncie. Wszystko popłacone. Ale jednak w końcu postanowiłem sprawdzić bo coś za spokojnie było. Chciałem zobaczyć te moje mieszkania. Dziś wróciłem z Polski. I jestem pod wielkim wrażeniem. Wszędzie ze mną pojechali. Najemcy wszędzie bardzo mili, żadnych uwag do zarządzania nie mieli / jedni narzekali, że na początku ich kontrolowali często i że robią awanturę jak się spóźniają z płatnością nawet o jeden dzień ale to akurat dla mnie dobrze /. Potem 2 h oglądałem dokumentację moich mieszkań – każde mieszkanie – osobna teczka, protokoły szczegółowe, wszystkie rachunki wpięte. A mam porównanie bo mam też mieszkania w Anglii i zlecam agencji zarzadzanie ale chyba Anglicy powinni na szkolenie przyjechać do Polski. W każdym razie postanowiłem napisać opinię o firmie – bo jestem pod wrażeniem. Napiszę jak na Allegro – po prostu – POLECAM !!!
Trójmiasto.PL wymaga uzasadnienia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Ci narzekający najemcy nie wspomnieli panu pewnie, że w zeszłym roku po pasterce musieliśmy jechać w środku nocy i otwierać im drzwi bo klucze zgubili :D Ale płacić muszą na czas! Panie Jarosławie dziękuje za uznanie i komentarz. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0