Zaścianek

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Jakie są Wasze opinie o organizacji wesel w Zaścianku w Chwaszczynie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaścianek

moje jak najbardziej na TAK :) sama tam w tym roku wyprawiam wesele!!

Ja miałam w zeszłym roku w Panu Tadeuszu i większość rzeczy była OK chociaż n.p. zamówiłam brokuły i nie było wcale.
Jednak weselw przednie, jedzenia dużo i dobre jednak jak zamawiasz dzika to zwróć uwagę wcześniej żeby był dopieczony bo różnie to bywało.

dzika miałaś na wesele, czy poprawiny?
znasz może koszt poprawin??

Byłaś na czyimś weselu wcześniej w Zaścianku?

NIE NIE BYŁAM NA WESELU ALE SŁYSZAŁĄM OD ZANJOMYCH POZYTYWNE OPINIE,
POPRAWINY 1600PLN PLUS PIWO PONAD 2 BECZKĘ
DZIK STARGOWANY DO 700PLN

Słyszałem dużo pochlebnych opinii. Znajomi też tam mieli i byli bardzo zadowoleni. Szczrze mówiąc ja też tam miałem robić, ale liczba gości wzrosła 3 krotnie i nie mieszczą się tam, a szkoda....

Oddam termin 12 VI w Zaścianku!!!

Za darmo :-)))))))))))))

Dziękuję za Wasze informację. Gdyby coś jeszcze przyszło Wam do głowy w temacie Zaścianek to będę wdzięczny. Planujemy nasze wesele w Zaścianku w lipcu. Pozdrawiam.

W Zaścianku byłam pierwszy raz w tą sob.tj.14.08.2004.Wesele było niebywałe.Przede wszystkim podeszłam do tego z punktu widzenia zboczenia zawodowego, bo pracowałam kilka lat w gastronomi.Myślę, że pod każdym względem byłabym w stanie pochwalić samo przygotowanie(tzn.nakrycie) i całą organizację!Obsługa bardzo sprawna, sympatyczna i miła, co pobudza gości do zabawy.Dodatkowa atrakcja w postaci pieczonego dzika była kolejnym punktem kulminacyjnym tuż obok tradycyjnych oczepin.Wspaniały wystrój wnętrza jak i całego ogrodzenia lokalu wywiera niepowtarzalne wrażenie.
Jedynym mankamentem wesela, na którym się pomimo tego i tak dobrze bawiłam, była kompletnie beznadziejna orkiestra, ale to ewidentnie błąd Młodej pary, bo przecież nie sposób jest zamówić orkiestrę, która ma ponoć dobrą rekomendację innych, warto najpierw jest przesłuchać repertuar, jakim mają zamiar "męczyć" gości weselnych.

podpisuję się pod ostatnią opinią...
ech, wspomnienia wracają - co to było za wesele :)) - oczywiście mam na myśli moje
ale moja sisunia już sporo na ten temat pisała

generalnie
POLECAM ZAŚCIANEK!!

My planujemy wesele w Zaścianku 16 kwietnia, jak dotąd na forum pojawiało się sporo niepochlebnych opinii natemat tego miejsca cieszę się że to się zmieniło ale podobno szefowej trzeba pilnować. Pozdrawiam.

ja kompletnie nie musiałam pilnować szefowej - poprostu czytałam negatywne opinie o zaścianku z przymrużeniem oka i najlepiej na tym wyszłam

moim zdaniem Pani Danusia ma bardzo duże doświadczenie i bez dwóch zdań można jej zaufać :)

powodzenia i wszystkiego naj!

Czesc! Macie jakies namiary na ten "Zascianek"? Caly czas czytam, ze to w Chwaszczynie, ale moze jakis nr telefonu albo strona www. Z gory dziekuje. Pozdr, Patri

http://www.pantadeusz.poczta.gdansk.pl/
to stronka Pana Tadeusza - ale kontakty dot. także Zaścianka
Oba lokale mają jednego właściciela.

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?