Zaścianek w Chwaszczynie?

Temat dostępny też na forum: Wesele
Jakie macie opinie na temat wesel organizowanych w Zaścianku w Chwaszczynie? Wesele na ok. 70 osób. Może możecie polecić inny lokal?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaścianek w Chwaszczynie?

ja miałam tam niedawno wesele. było w porządku - na weselu, ale przed nie było juz tak wesoło. generalnia dopóki jeszcze był czas na ewentualna zmiane miejsca, pani była bardzo miła i na wszystko odpowiadała tak jak bym tego chciała. jednakże na 2 tygodnie przed, kiedy zaproszenia były wysłane panią dopadła skleroza. nie pamiętała tego co mówiła 2 m-ce wcześniej i jeszcze mała pretensje (delikatnie mówiąc) do mnie kiedy chciałam pomóc jej pamięci. nie mogłam juz wtedy nic odwoływać bo gośie "już jechali". moja rada wszystko co ustalasz z ta pania zapisuj czarno na białym, żeby potem nie próbowała ci wmówić że czegoś tam nie mówiła.
a cha na weselu powiedzała gościom, że takiego wesela nie mieli od 7 lat, że dostali restrykcje od młodych (zaznaczyłam tylko co ma być o której godzinie - zresztą nie miała co do tego żadnych wątpliwości). a ja tylko chciałam uniknąc niedomówień. a poza tym, to moje wesele i skoro płacę za nie mam prawo wymagać żeby wyglądało tak jak ja chcę a nie żeby ktoś mi narzucał swoje wizje.
jedno co chcę jeszcze dodać to to, że klimat Zaścianka bardzo podobał się gościom. i polecam zamówić dzika - był super.
życzę udanych przygotowań
P.

serdeczne dzieki za odpowiedz. mamy zarezerwowany termin na czerwiec, ale jeszcze sie wahamy co do miejsca.

Cześć Pita!
Mam wielką prośbę czy możesz dać jakieś namiary na ten Zaścianek w Chwaszczynie? Jak kształtowały się koszty i jak przebiegła impreza.

Hej,
Nr tel do Zaścianka 552 80 49;
na głównym skrzyżowaniu w Chwaszczynie, skręca się w dróżkę obok kościoła (z jego prawej strony) i jedzie się kawałek drogą z płyt, dalej skręca się w las po drogowskazach; teraz jest troche zamieszania, bo skrzyzowanie jest w remoncie;
menu jest za 100 zł;
więcej nic nie wiem :-)
pozdrawiam

na temat zaścianka nie pomogę, ale jak nie będzie za daleko to w Rumi jest restauracja Falko, mają wyśmienitą kuchnię, menu chyba w cenie 120zł

Inne tematy z forum

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...