Re: Zaścianek w Chwaszczynie?
ja miałam tam niedawno wesele. było w porządku - na weselu, ale przed nie było juz tak wesoło. generalnia dopóki jeszcze był czas na ewentualna zmiane miejsca, pani była bardzo miła i na wszystko odpowiadała tak jak bym tego chciała. jednakże na 2 tygodnie przed, kiedy zaproszenia były wysłane panią dopadła skleroza. nie pamiętała tego co mówiła 2 m-ce wcześniej i jeszcze mała pretensje (delikatnie mówiąc) do mnie kiedy chciałam pomóc jej pamięci. nie mogłam juz wtedy nic odwoływać bo gośie "już jechali". moja rada wszystko co ustalasz z ta pania zapisuj czarno na białym, żeby potem nie próbowała ci wmówić że czegoś tam nie mówiła.
a cha na weselu powiedzała gościom, że takiego wesela nie mieli od 7 lat, że dostali restrykcje od młodych (zaznaczyłam tylko co ma być o której godzinie - zresztą nie miała co do tego żadnych wątpliwości). a ja tylko chciałam uniknąc niedomówień. a poza tym, to moje wesele i skoro płacę za nie mam prawo wymagać żeby wyglądało tak jak ja chcę a nie żeby ktoś mi narzucał swoje wizje.
jedno co chcę jeszcze dodać to to, że klimat Zaścianka bardzo podobał się gościom. i polecam zamówić dzika - był super.
życzę udanych przygotowań
P.
0
0