Zaskoczenie

Bylem tam w niedziele znajomi mi polecili. Mial byc program dla dzieci tak przynajmniej pisza na stronie.Niestety jest tam jedna pani ktora sie bawi z dziecmi na schodach!!!!!!!!!!!! Jesli chodzi o restauracje to niewiem dlaczego ale na dania czekalismi ok 1 godz. dla 6 osob w tym 2 dzieci. W restauracji w tym czasie bylo niewielu gosci. Gdy dania dotarly do naszej pierwszej dwojki ja musialem poczekac klejne 5 min. na moje i dzieci. Zabardzo niewiem co bylo spowodowanie tak tragicznym serwisem. Mimo wszystko jedzenie bylo dobre. Tylko szkoda ze trzeba na nie tak dlugo czekac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Szanowny Panie Adamie,

Dziękujemy za zamieszczenie swojej opinii. Pana uwagi są dla nas bardzo cenne i postaramy się, aby sytuacje wspomniane przez Pana się nie powtórzyły.
Bardzo nam przykro, że dzieci przebywające w niedzielę w restauracji nie miały okazji bawić się wspólnie z Panią Beatą Andruszewicz. Spowodowane to było pracą zawodową aktorki, która dnia 16.09.07 r. miała występy w teatrze. Pani, reprezentująca Przedsiębiorstwo Artystyczne „Travel & Show” z Gdyni, która przyszła na zastępstwo nie potrafiła nawiązać kontaktu z dziećmi.
Cieszy nas fakt, że podane dania Państwu smakowały. Przykro nam jednak, że czas oczekiwania na nie był tak długi. Proszę przyjąć nasze przeprosiny. Zapewniam, że zwykle obsługa jest znacznie szybsza. Na pewno dołożymy wszelkich starań, aby taka sytuacja się nie powtórzyła.

Z poważaniem
Monika Stępień
Marketing
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0