Malgorzata Halas - opinia (1) Pan Notariusch Lech Zaszewski jest osobą godną polecenia każdemu, komu zależy... Malgorzata Halas Polecam (1) Bardzo sprawnie, szybko i fachowo. polecam Jarosław Trzciński Solidnie i od ręki (1) Polecam, tłumaczenia dokumentów samochodu od ręki. Jan
Polecam (1) Szybko tanio i solidnie.jestem bardzo zadowolony. wojtek Polecam! (2) Tłumaczyłem dokumenty samochodowe, wszystko odbywa się szybko, profesjonalnie... Paweł Dokumenty samochodu. (1) Tłumaczenie zajęło Panu ok 30 minut, od ręki! Szybko, konkretnie, pełen... Piotr Polecam !! (2) Rzeczowo, miło, szybko i rzetelnie. Pełen profesjonalizm i wszystko w... Tomasz szybko, sprawnie i dokładnie (1) nie ma ścisłych godzin urzędowania-Pan bardzo elastyczny :)sprawnie i rzetenie Karo Dokumenty samochodu (1) Potwierdzam, że wykonanie tłumaczenia odbywa się błyskawicznie i w dodatku w... Marcin Polecam! (1) Usługa wykonana profesjonalnie,dobrze i szybko. Witek Tlumaczyłem dzis dokumenty od samochodu i powiem ze bylem mile zaskoczony szybko, sprawnie i najwazniejsze w przystepnej cenie (1) Tlumaczyłem dzis dokumenty od samochodu i powiem ze bylem mile zaskoczony... Piotr