Zatoka Zabawy

Przedszkola Opieka nad dziećmi Żłobki

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 155A

Mama - opinia (2) Ja nie polecam tam jest zimno!! Moje dziecko zawsze miało zimne rączki w... Mama zatoka zabawy aktualnie (3) Planuję zapisać dziecko do tego żłobka. Czy jest tu ktoś, kogo dzieci... hermenegilda polecam (1) Bardzo polecam to przedszkole jak i zlobek. Moje dzieci zawsze z uśmiechem... roksana
DOBRE PRZEDSZKOLE, POLECAM (1) Moje dziecko chodzi do grupy starszaków i jest zakochane w pani Reni. Mówi,... mama starszaka mama zachwyconego żłobkowicza:) (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym, którzy zastanawiają się czy żłobek to... Zadowolona MAMA Zielono Mi w ZielonoMi (1) Moje dziecko chodzi tam już ponad rok-do żłobka. Jesteśmy BARDZO zadowoleni.... mama 2latka TRZY RAZY TAK !!! (1) Uważam, że jest to jedno z lepszych przedszkoli. Jestem bardzo zadowolona,... mama 4-latka zadowolona mama - opinia (1) Moje dziecko w tym roku idzie do zerówki i już się boję co to będzie, bo nie... zadowolona mama POLECAM GORĄCO:)) (1) KORZYSTAM ZE ŻŁOBKA,OD STYCZNA TEGO ROKU,I JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI,MÓJ... SZCZĘŚLIWA MAMA Jestem na TAK (1) Moje dziecko i ja jesteśmy zachwyceni. Bardzo miłe panie, rewelacyjna opieka,... rodzic bardzo bardzo polecam (4) moja córka chodziła do innego przedszkola i nie byłam ani ja ani ona... karolla polecam (1) Synek jest zadowlony.Dzięki atrakcyjnym zajęciom super się... młoda mama SUPER MIEJSCE (1) Zachęcam wszystkie mamusie i tatusiów malutkich pociech do odwiedzenia tego... Zachwycona mama Fajny i przyjazny ogródek żłobkowy (1) mój synek ma 3 latka i chodzi do Zielono od września. uwielbia swoją... mama3 baby shower (1) w paz robilam baby shower dla przyjaciolki wybralam zielono mi wszystkoe... magunia