Maja - ocena (1) Panie położne bardzo profesjonalne, mają ogrom wiedzy który potrafią... Maja Daria - ocena (1) Jestem zadowolona z porady doradcy laktacyjnego. Problem był u synka z... Daria Aneta - ocena (1) Kurs zakupiłam w lipcu, ale odwlekałam sięgnięcie do niego. Teraz już wiem,... Aneta
Justyna - ocena (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia online z zaufaj położnej. przeogromna wiedza... Justyna Elżbieta - ocena (1) Serdecznie polecam, dużo przydatnej wiedzy! Elżbieta Sylwia - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Korzystałam z usługi doradztwa laktacyjnego i to jak... Sylwia Nikola - ocena (1) Lekcja chustonoszenia była bardzo profesjonalna. Wiedza została przekazana w... Nikola Agnieszka - ocena (1) Cenię sobie tę szkołę za luźną atmosferę na zajęciach, braku sprawienia... Agnieszka Marlena - ocena (1) Zgłosiłam się do szkoły na naukę chustonoszenia. Pani instruktor przyjechała... Marlena Kinga - ocena (1) Polecam serdecznie, szybka i merytoryczna pomoc, świetny kontakt! Kinga Ewa - ocena (1) Z całego serca polecam CDL! Pani Paulina uratowała moją laktację podczas... Ewa Karolina - ocena (1) Rzetelnie przekazana wiedza, miła atmosfera. Polecam wszystkim Karolina Marta - ocena (1) Każdy temat wytłumaczony bardzo dokładnie przez co czuje się lepiej... Marta Ewelina - ocena (1) Super online kurs. Można przesłuchać lekcje gdziekolwiek jestem. Kurs aktywny... Ewelina Małgo - ocena (2) Dzięki kursom szkoły rodzenia można zdobyć wiele praktycznych i cennych... Małgo Justyna - ocena (2) Nigdzie nie nauczyłam się tyle co z Zaufaj Położnej. Polecam Justyna Julia - ocena (2) Super przygotowane szkolenie Julia Zaufaj Położnej - ocena (2) Dzięki szkole rodzenia online z Zaufaj Położnej jestem spokojniejsza przed... Zaufaj Położnej Agnieszka Z. - ocena (2) Serdecznie polecam wszystkim! Najlepiej zainwestowane pieniądze, czuje się... Agnieszka Z. Kasia - ocena (2) Korzystałam z kursów online i jestem zachwycona ilością wiedzy, którą... Kasia