Pub Zaułek Zappio

Puby Kawiarnie i herbaciarnie

Gdańsk, Świętojańska 49

Wysoka jakość potraw, polecam!!! (1) Bardzo dobry punkt na obiad czy kolację. Menu krótkie ale wystarczające.... Atomus WSTRĘTNE JEDZENIE !!!!! (1) Niestety , mieliśmy z mężem tę nieprzyjemność bycia w tej restauracji z... niki polecam! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wyśmienita i bardzo wyszukana kuchnia.... Krzysiek
wspaniałe nowe miejsce na kulinarnej mapie świata (1) Byłem dziś z kolegą "na gruponie". "Coś tam uczta dla dwojga za 80zł".... MikeWazowski Bardzo polecam (1) Z czystym sumieniem polecam tę restaurację. Dostaliśmy z mężem groupon na... Colli smakosz - opinia (1) Z dań polecam pierogi, a w szczególności ruskie i z dzika. Brakuje tylko... smakosz Super miejsce polecam z całego serca (1) Jestem częstym i zawsze zadowolonym gościem Hostelu Zappio! Przede wszystkim... Daniel Grau Wzorcowe podejście do gości w Hostelu Zappio! (2) Jako specjalistka w dziedzinie turystyki i rekreacji zawsze zwracam uwagą na... Kamila Polecam !!! (1) Podczas jednego z naszych Babskich Spotkań trafiłam z koleżankami do Zappio.... dziewczyna z Mazur zdecydowanie tak! (1) jak najbardziej polecam, rewelacyjna obsluga, pyszne jedzenie - najlepsze... Igor Najlepsze miejsce w Gdańsku (1) Pyszne jedzonko (pierogi genialne!!!), znakomite drinki i kawa..... a do tego... Kasia wielbiciel dobrego jedzenia - opinia (1) Fajny klimat, jedzonko widać że robione na bieżąco (bardzo dobre pierogi)... wielbiciel dobrego jedzenia Rewelacja :) (1) Zrobiłam tam swoje urodzinki z piwkiem. Klimat niesamowity, obsługa...... Monika Super miejsce! (1) Zorganizowałam tam urodzinowe "piwko" dla mojego męża: super miejsce, świetna... Agnieszka Super atmofrera!!! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą tanio przenocować, a przy tym poczuć klimat... Kamila polecam !!! recommend !!! (2) rewelacyjne miejsce!!! w samym sercu starówki, do tego profesjonalny... Sara