Polecam w 100% (2) Nie mam uwag. Potrzebowałam szybkiej depilacji twarzy i regulacji brwi, a w... Ewelina Gorąco polecam !!! (2) Bardzo gorąco polecam gabinet Pani Dominiki, jest to przemiła Pani,a przy tym... Danka Kosmetyczna godna polecenia! (2) Pani Dominika jest doświadczoną, profesjonalną kosmetyczną, usługi... Beata I-J
Kosmetyczka godna polecenia!!! (2) Z usług Pani Dominiki korzystałam dwukrotnie (póki co) i za każdym razem... Urszula Polecam gorąco (2) Pełen profesjonalizm w kazdym aspekcie. Nawet depilacja bikini w wykonaniu... Iwona Danka - opinia (2) Pani Dominiko dziekuje!!!!!!!!!!!! Wszystkim polecam ten skarb jakim jest... Danka Alicja - opinia (2) Pani Dominika to jedna z lepszych "RZECZY" jakie mi sie ostatnio trafiły.... Alicja Polecam ! (2) Spróbujcie a nie pożałujecie, to naprawdę był dobry wybór wybierając usługi... Kasia A. - opinia (2) Już za sam dojazd do klientki do domu - szóstka! Ceny przystępne. Ciało i... A. Polecam! (2) Po raz pierwszy poddałam się zabiegowi depilacji nóg woskiem oraz bikini... Dominika Z Kasia - opinia (2) Jak dotąd korzystałam z usług wielu kosmetyczek jeśli chodzi o depilację, ale... Kasia Barbara - opinia (2) Pani Dominika jest osobą z profesjonalnym i indywidualnym podejściem do... Barbara Polecam :) (2) Pani Dominika właścicielka salonu Zawsze Piękna jest osobą wykonująca swój... Martyna Polecam bardzo (2) Pani Dominika jest rewelacyjną kosmetyczką :) Jest fachowcem w swoim... Gabi GABINET ZAWSZE PIĘKNA (2) Polecam gabinet Zawsze Piękna. Super profesjonalne podejście do pracy. Z... EWA Madame eco - zabieg dmładzający (2) Polecam gabinet Zawsze Piękna. Pani Dominika właścicielka gabinetu jest osobą... Maria Ten mobilny gabinet bardzo polecam. (2) Z zabiegów na twarz i dekolt oraz pielęgnacji dłoni i stóp korzystam... Jolka opinia (2) Jestem bardzo zadowolona.Bałam się depilacji bikini,ale z podejściem Pani... Agnieszka BEATA - opinia (2) Perfekcyjna Pani od depilacji.Bałam się depilacji całego ciała u Pani... BEATA Ola - opinia (2) Pani Dominika bardzo profesjonalnie podchodzi do klientek, zawsze udziela... Ola