Profesjonalnie (2) Korzystam z usług Pani Dominiki od kilku miesięcy i z satysfakcją muszę... Małgorzata Polecam (2) Jestem bardzo zadowolona. Pani przyjechała z całym sprzętem, bo nie mogłam... EWA Zawsze zadowolona :) (2) U Pani Dominiki wykonuję depilację cukrową od kilku lat. Miła atmosfera i... Asia
MOJA ULUBIONA KOSMETYCZKA :) (2) Już w trakcie przygotowania do zabiegu czuję się komfortowo, zadbana i... Sonia depilacja pastą cukrową - profesjonalnie i niedrogo! (2) Pierwszy raz na depilację bikini pastą cukrową zdecydowałam się 6 lat temu i... Joanna COŚ DLA CIAŁA I DUCHA (2) Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu P.Dominiki.Cieszę się że mam tą... Alina K Zawsze piękna (2) Polecam gabinet Zawsze Piękna. Pani Dominika jest wspaniałą osobą, bardzo... Ewa. Wizyta w gabinecie Zawsze Piękna (2) Polecam gabinet kosmetyczny Zawsze Piękna. Proponowane zabiegi są komfortowe... Hanna wspaniały, relaksacyjny masaż (2) korzystałam już kilkakrotnie z zabiegów na twarz wykonywanych przez Panią... Monika zadowolona i skutecznie odmłodzona (2) korzystam z usług Pani Dominiki juz od kilku lat, przez ten czas dowiedziałam... ela bochnia pełen profesjonalizm (2) Pani Dominika posiada dobry nowoczesny sprzęt i rzetelną wiedzę. Dojeżdża do... Hanna Brycz zawsze piękna (2) Polecam wszystkim usługi pani Dominiki.Profesjonalny gabinet kosmetyczny w... Joanna