Mistrzostwo! Najlepszy catering. (1) Mija już ponad rok współpracy z cateringiem. Schudłam 13 kg. Posiłki są... Ewelina Super! (1) Jedzenie jest rewelacyjne ale chyba najbardziej cenię sobię wygodę i to ile... Żółty Jest dobrze (1) Korzystam dopiero od niedawna, ale wszystko wskazuje na to ze zostanę na... Bartek
Polecam (1) Szczerze polecam ten catering! Profesjonalne podejście do klienta i na prawdę... Piotr Super! (1) Jedyny catering, który na serio podchodzi do klienta i jego próśb. Jest wiele... Wioletta Najlepszy catering jaki wypróbowałam! (1) Przetestowałam już sporo cateringów dietetycznych dostępnych w moim mieście i... Katarzyna Polecam ! (1) Bardzo pyszne i różnorodne posiłki. Catering godny polecenia. Artur Korzystam od 2 lat (1) Od ponad 2 lat jestem klientem Zażartych i chętnie zostanę z nimi na kolejne... Łukasz Bez rewelacji, nie mój klimat (1) Jedzenie średnie (tak, wiem, że to dieta), mała ilość diet, obsługa w miarę,... Ann Smaczny catering dietetyczny szyty na miarę (1) Witam! Miałem przyjemność przetestować Zażarcie przez okres tygodnia, po... Allan Klientka delegacja (2) Korzystałam z usług Zażarcie przez dwa tygodnie jak byłam w delegacji w... Gosia DRAMAT (3) Nie wyobrażałam sobie, że jedzenie może być tak bez smaku ..monotonne i... Karoli Dziękuje panu Robertowi z Gdańska! (1) Miałem duży problem jeśli chodzi o jedzenie, zadzwoniłem troche niepewny...... Mateusz Okraśiński Spa dla organizmu. (1) Zanim zacząłem stosować dietę miałam problem z cholesterolem i cukrzycą typu... Krzysztof przepyszne!! (1) Naprawdę polecam wszystkim taka dietę,naprawdę działa jedzonko bardzo pyszne... Katarzyna Meeega smaczne (1) W końcu odnalazłam firmę która ma "smaczne" potrawy. Dobrze przyprawione, z... Magda Dzięki "za żarcie" :P (1) Zawsze brakuje tego czasu, by wrócić do domu zrobić zdrowe dobre jedzonko,... Piotr Wojtczak Rewelacja, polecam! (1) Dzięki ZaŻarcie schudłem 10 kilogramów w niecałe dwa miesiące! Jestem... Robert Zdrowy klient (1) Jestem bardzo zadowolony z usług ,,Zażarcie’’, do czasu kiedy nie... Marek Najlepsi! (1) Korzystam z Państwa usług i jestem bardzo zadowolona z menu. Gratuluje... Klaudia