Zazdroszczę Wam.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Zazdroszczę Wam waszych małych szkrabów.
Ja dzisiaj też powinnam być szczęśliwą mamą, a jednak nie jestem. Moją córcię urodziłam 6 marca w 39 tygodniu ciąży. Niestety córcia była martwa - udusiła się pępowiną. Dwa dni wcześniej miałam robione usg i wszystko było w porządku, wtedy jeszcze nie była obwinięta pępowiną.
Powinnam być szczęśliwa tak jak Wy, a niestety tylko pozostały mi niespełnione marzenia... Dziękuję przede wszystkim pracownikom Szpitala Wojewódzkiego za wsparcie które mi okazali.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zazdroszczę Wam.

To bardzo przykre i szczerze współczuje tego co Cię spotkało i przez co musiałaś przejść. Mam nadzieję, że za niedługo również będziesz szczęśliwą mamą. Trzymaj się...

Dorcia bardzo mi przykro....

Bardzo mi przykro, niestety nie znam slow ktore moglyby Cie pocieszyc, ale pewna jestem, ze bedziesz sie cieszyc tak jak my swoim malenstwem.

Bardzo mocno współczuje i wiem że masz najcudowniejszego Aniołka...on chce abyś żyła i była jeszcze cudowną mamą i tego z całego serducha życzę nie dziś nie jutro ale jak będziesz gotowa

Boze wspolczuje....

serdecznie współczuje
moja mała urodziła sie podduszona pępowiną i jak pomyśle co mogło się stać to aż mam dreszcze
trzymaj sie dorcia, bądz dzielna-wiem że to łatwo powiedzieć

Bardzo Ci współczuję...nie wyobrażam sobie nawet co musisz czuć. Trzymaj się...życzę Ci z całego serca abyś jak najszybciej została szczęśliwą mamą.

Kochana przesyłam Ci dużo ciepła i spokoju pomyśl, że tak Twoja dzidzia mówi do Ciebie...
Moja mama
jest miła i łagodna.
Czasem patrzy
w moją twarz
i uśmiecha się do mnie.
Wtedy podchodzę
i siadam obok Niej...

Twój Aniołeczek

Nie wyobrażam sobie nawet jak musisz sie teraz czuc...........

trzymaj sie cieplutko.

Wyrazy współczucia :(

Nie potrafię wyobrazić sobie Twojego bólu i zawiedzionej nadziei - chociaż też doświadczyłam straty... Jeśli miałabyś kiedyś ochotę porozmawiać albo pomodlić się razem z innymi rodzicami, to polecam: http://www.stratadziecka.pl .
Pozdrawiam :*

o matko szczerze współczuje i zyczę abys i Ty się mogła cieszyć swoim skarbem w przyszlości

wspolczuje.... nie wiem co napisac.... trzymaj sie

image

Do bram niebieskich zapukało dziecię, wiedząc że nie ma go już na świecie. Po jego twarzy łezki spływały i szeptał przy tym...."Ja chce do mamy". Czy tak naprawdę stać się musiało?- w główce zadawał sobie pytanie. Nagle bramę otworzył Stróż Anioł Jego i głośno powiedział..."Nie płacz kolego. Troszkę pobędziesz tu z nami i wkrótce spotkasz się z rodzicami. Dziecię spojrzało na Stróża swego wciąż nie mogąc pojąc Dlaczego. Bardzo chciało wrócić do mamy i nie przechodzić przez próg tej bramy. Anioł wziął wtedy dziecię na ręce pokiwał głową jakby w podzięce, coś mu tłumaczył wyjaśniał Dlaczego mówił tak cicho by nikt nie słyszał tego. Po krótkiej chwili dziecię na niego spojrzało, przetarło oczka, płakać przestało. Wtuliło się mocno w Anioła ramiona szepcząc do ucha...."Chodźmy do Boga". Gdy przechodzili przez wielką bramę dziecię spojrzało jeszcze przez ramię. Pomachało rączką na pożegnanie swojej jedynej, najdroższej mamie. Gdy się wrota za nim zamknęły synek wyszeptał jeszcze te słowa....." Każdego dnia przychodził tu będę, by was powitać kochani rodzice. Będę się modlił za Wami do Boga by nigdy więcej nie spotkała was trwoga. Za mnie kochajcie moje rodzeństwo i pielęgnujcie swoje małżeństwo. Chociaż Wam nigdy nie powiedziałem- Kocham Was Bardzo- (a tak bardzo chciałem). I zanim Anioł się zorientował, dziecię zasnęło w jego ramionach ze smutną minka, słonymi łzami, bo będzie tęsknić za rodzicami.........."

zajrzyj tu, na pewno znajdziesz wsparcie:

http://www.dlaczego.org.pl/forum/index.php?site=nowe

trzymaj się, bardzo wspólczuję.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Betrisa..co za wiersz...
i nigdy nie zrozumiem gdy dzieja się takie rzeczy...

Wiersz szczerze przejmujacy, lzy same leca do oczu....
Wiem ze latwo powiedziec ale musisz byc silna i na pewno dasz rade cieszyc sie z calych sil swoim malenstwem juz wkrotce...

Betrisa, nic dodać nic ująć.

Dorota, wyrazy współczucia.

Nie potrafię postawić siebie nawet w wyobraźni w takiej sytuacji. Mam wrażenie że nie dałabym rady............

I dla mnie to niezrozumiałe.

... ;(

ogromnie współczuje tej straty... bądź dzielna, a życie ułoży się jeszcze po Twojej myśli.

wiersz ujmujący, łezki, aż kręcą się w oku. To takie niesprawiedliwe, że takie sytuacje mają miejsce! Szkoda, iż mimo tego że mamy XXI wiek nikt, nawet lekarze nie mogli nic zrobić...

Inne tematy z forum

Fixed mecze (3 odpowiedzi)

Witam, oferuje dostęp do informacji o ustawionych meczach. Informacja jest darmowa, ale trzeba...