Zbiórka gier planszowych w szkole

Drodzy Rodzice,

Chciałabym Wam przypomnieć o inicjatywie zbiórki gier planszowych w Szkole Podstawowej w Bojanie! Mamy jeszcze tylko 2️ dni na zebranie jak największej ilości gier.

W obu budynkach szkoły przygotowałam specjalne kartony, do których można wrzucić swoje ulubione gry planszowe. Pamiętajcie, że zbiórka trwa do 6 października, a jej celem jest przygotowanie się na Dzień Gier Planszowych, który już 10 października!

To doskonała okazja, aby podzielić się swoimi ulubionymi grami z innymi uczniami i stworzyć jeszcze więcej radości podczas Dnia Gier Planszowych. Każdy przyniesiony zestaw to kawałek zabawy, który możemy razem podzielić!

Dziękuję wszystkim, którzy już przynieśli gry, i zachęcam pozostałych do hojności.
Razem możemy uczynić nasz szkolny Dzień Gier Planszowych niezapomnianym.

Dziękuję za Wasze wsparcie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super inicjatywa! Rowniez przyniesiemy do szkoly gry :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zbiórka gier planszowych w szkole

Przy poprzedniej takiej zbiórce rodzice poprzynosili niekompletne gry, których niestety nie dało się wykorzystać, trochę wstyd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Do licznych włascicieli psów (27 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Hiena cmentarna (4 odpowiedzi)

Jak dorwę osobę, która kradnie kwiaty na cmentarzu w Bojanie, to przysięgam, że ręce połamie.

Morderstwo (5 odpowiedzi)

Masakra co sie dzieje u nas...szkoda dziewczyny