M&M Gołąbki - opinia (1) Bardzo polecam! Firma z tradycją, która stawia na jakość. M&M Gołąbki Ewa - opinia (1) Profesjonalna obsługa, życzliwość,fachową naprawa biżuterii, przystępne... Ewa Uczciwie i profesjonalnie! (1) Profesjonalizm przede wszystkim! Polecamy w 100% . Bardzo dobre podejście do... SiD
polecam (1) Serdecznie polecam! Przemiła i profesjonalna, i bardzo cierpliwa obsługa.... Oksana Rewelacja - polelcam z czystym sercem (1) Pan Izydor - bardzo sympatyczny człowiek, ma wyczucie na klienta, doradza od... A. i D. Zdecydowanie polecam! (1) Wraz z narzeczonym zamówiliśmy niedawno u Pana Izydora obrączki ślubne.... Zuzanna Najlepsza pracownia jubilerska! (1) Bardzo polecamy pracownię jubilerską Słomiński. W pracowni wykonywaliśmy... Asia i Artur GORĄCO POLECAM (1) Odebraliśmy dzisiaj z pracowni jubilerskiej obrączki. Zostały wykonane bardzo... Justyna i Grzegorz Pierścionek zaręczynowy na zamówienie (1) Zamówiłem pierścionek zaręczynowy wg. mojego projektu. Nie dość, że fachowo... Łukasz skradzione wspomnienia (1) Mojej ukochanej 7 lat temu skradziono jedyną pamiątkę po śp. babci - złoty... Adam Obrączki (1) Obrączki były zrobione błyskawicznie i dokładnie takie jakie chciałam. Bardzo... Magdalena Jubiler godny polecenia polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Ojciec z synem prowadzą mały sklepik jubilerski tworzą naprawdę zgrany duet... basia Gorąco polecam! (1) Świetna konkurencja dla salonów komercyjnych znanych z centrów handlowych.... Łukasz Poleacam (1) Przemiła obsługa, przystępne ceny i utalentowany złotnik. Polecam Ania Polecam (1) Od dziadka dostalem rubin,ktory lezal zapomniany w szufladzie.... Krzysiek obraczki (1) witam jestem bardzo zadowolona z uslugi jaka zrobili dla mnie izydor i pan... edyta slominska