Zdać prawo jazdy za pierwszym razem? Dzięki nauce w OSK MIX to banalnie proste! Polecam!

Miałam przyjemność odbyć kurs prawa jazdy kat. A w OSK MIX. Wszystkim, którzy chcą być IDEALNIE przygotowani do egzaminu i zdać prawo jazdy za pierwszym razem z czystym sumieniem polecam tą szkołę!Zaczynając od wykładów– prowadzone bardzo ciekawie; można wynieść sporo wiedzy– bardzo przydatnej też przy rozwiązywaniu testów, więc jeśli chcecie się czegoś nauczyć, wykorzystajcie ten czas i słuchajcie, a testy rozwiążecie bez problemu. Wiedza przekazana prosto, z nutką humoru– chętnie przychodzi się na wykłady.Jazda? Rewelacja! Zwłaszcza kiedy ma się najlepszego na świecie Instruktora! Mam na myśli oczywiście Pana Jacka, któremu jeszcze raz serdecznie dziękuję za rewelacyjne przygotowanie do egzaminu; dzięki cennym uwagom i konkretnym podejściu, egzamin zdałam 1. za pierwszym razem 2. na pełnym luzie, bez żadnego stresu, a to dlatego, że byłam tak fantastycznie do niego przygotowana. Szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że przez pójściem na kurs nigdy wcześniej nie jeździłam na motocyklu. Poza tym spokój i cierpliwość Pana Jacka do nas– strasznych kursantów– jest wręcz nieprawdopodobna.Podsumowując : pełen profesjonalizm, najwyższy poziom nauczania,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

No i jak to teraz skomentować ? :)
Dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0