To był expresowy kurs Prawa Jazdy jak dla mnie. Zapisałam się na kurs przyspieszony weekendowy, który polecam. Wykłady jakie prowadził Piotr były bardzo dobrze przygotowane, doświadczenie i profesjonalizm Piotra są na wysokim poziomie. Oprócz teorii były też ćwiczenia - rewelacyjna i pomocna sprawa. Po wszystkich formalnościach w ośrodku (zdanym egzaminie wewnętrznym) przydziela się kursantowi instruktora. Miałam przyjemność jeździć z Krzysztofem Asztemborskim. Lepiej nie mogłam trafić! To człowiek który nauczy nas jeździć, nie na pamięć. Na jazdy chodziłam z przyjemnością, nigdy nie czułam zdenerwowania przed nimi, bo Krzysztof wprowadza atmosferę przyjazną i miłą. Krzysiek ma super podejście i ogromną wiedzę, na każde moje pytanie i wątpliwości od razu miał odpowiedź i wyjaśniał. Oprócz wiedzy ma też humor:) Dzięki temu że trafiłam do OSK Mini zdałam Prawo Jazdy :) Dziękuję Piotrowi za bardzo dobrze prowadzone wykłady, a mojemu instruktorowi Krzyśkowi za życzliwe podejście do mnie i za to że wytrzymał ze mną 30 godzin jazd kursu :) + 10 dodatkowych :) przed egzaminem w PORD który zdałam !!!