Zdałam, zdałam, zdałam :-)

Udało mi się zdać prawo jazdy kat. B , co prawda za trzecim razem ale ważne, że się udało :-)
…wystarczy pozytywne nastawienie i trochę szczęścia jeżeli chodzi o egzaminatora :-)

A teraz przyszedł czas na podziękowania, no akurat u mnie lista nie jest bardzo długa:
-po pierwsze dla Maćka Urlickiego, który dał mi kawał porządnej nauki na każdej lekcji, teoria prowadzona z żartem i uśmiechem a jednak profesjonalnie, rzeczowo i na wysokim poziomie
- po drugie i chyba najważniejsze dla ADAMA MERTY za fachowość i pełen profesjonalizm ,za opanowanie, cierpliwość, wyrozumiałość i stoicki spokój a przede wszystkim za przekazaną mi wiedzę na temat tego co jest potrzebne aby zdać egzamin praktyczny i umieć jeździć. To właśnie ON nauczył mnie wszystkiego: najpierw podstaw techniki jazdy a z czasem oszlifował moją jazdę i dzięki niemu pozbyłam się jakichkolwiek obaw i lęków podczas jazdy samochodem… a jazda zaczęła mi się podobać i stała się dla mnie przyjemnością . Adamie wielkie dzięki i szacunek,bo wszystko czego się nauczyłam zawdzięczam Tobie i Twojej fachowości , i napewno długo jeszcze będę miło wspominać wspólne godziny jazdy w miłej atmosferze
- a po trzecie dla
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdałam, zdałam, zdałam :-) c.d.

- a po trzecie dla Darka Jabłońskiego za mile spędzoną godzinkę na automacie
Każdy z Was nauczył mnie czegoś innego, dziś reasumując to wszystko myślę, że miałam ogromne szczęście trafiając właśnie na Was, bo ogromną różnicą jest posiadać prawo jazdy, a posiąść umiejętność jazdy. Ja mam obie te rzeczy tylko dzięki Wam :-)
Dziękuję też Maji i Radkowi Surała - właścicielom firmy za najlepszą szkołę nauki jazdy w Trójmieście, dlatego wszystkim będę polecać Waszą ELKĘ SCHOOL!!!

Do zobaczenia na drodze :-)

P.S. przepraszam ale w głównej opinii nie wszystko się zmieściło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0