Zdecydowanie NIE POLECAM!

Chcę zaznaczyć, że opinie w stylu „jedzenie było zimne”, „kotlet niedosmażony”, „pani była niemiła” uważałem za mocno przesadzone, że nie mogło to tak w sumie wyglądać. A teraz sam muszę napisać: jeśli planujesz imprezę w Goddingu to chyba tylko dużą i drogą. Krótki obiad weselny – odradzam! Najpierw bez konsultacji z nami zmieniono wystrój (Pani manager była oburzona że w ogóle pytam, bo przecież mam tylko krótki obiad i to jeszcze z rabatem). Mogłem się później przekonać, że centymetrowy kawałek pasztetu na zwiędłej zimnej grzance jest „przystawką”, że podanie zimnych ziemniaków w asyście zwiędłych kawałków fileta wcale nie jest mitem – to było naprawdę zimne i niedobre! Grillowane warzywa z menu były warzywami z grządek i gałązek wędrujące wprost na patelnię i po ogrzaniu ich na szybkim ogniu, równie szybko z patelni zdjęte. Nie sugerujcie się zdjęciami, mailami z ofertą czy spotkaniami z Panią manager – dla Godding takie rzeczy nie są wiążące. Nie korzystajcie z żadnych rabatów, bo ostatecznie okaże się, że wymogliście i terrorem zmuszony Godding usługę wykonał, bo musiał. Dziękuję Pani i Panu kelnerom, bo oni
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Odpowiedź obiektu:

Panie Michale,
Nie do końca zgadzamy się z wystawioną negatywną opinią, choć zdajemy sobie sprawę, że ma Pan prawo być nie zadowolony z naszych usług. Chcemy tylko zdementować nieprawidłowe informacje:1. nie zajmujemy się wystrojem- więc nie jesteśmy w stanie go zmienić. Jeżeli chodzi o dekoracje kwiatowe -Na stołach zaproponowaliśmy, aby stały białe storczyki, które Państwu nie odpowiadały i zostały zamienione na wiązanki z kwiatów w wymaganej kolorystyce. Tak więc nadal nie rozumiem Pana skargi.Ponadto otrzymał Pan rabat przy tak małej rezerwacji i też jest Pan z tego niezadowolony. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy z klientów czuł się wyjątkowo, jednakże nie zawsze jest to docenione.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Zdecydowanie NIE POLECAM!

no niestety w tej "restauracji "to dość częste ,że jedzenie jest beznadziejne -3 razy byłem tam na weselach i niestety nic do zachwalenia=niestety pary młode się nie znały i nie mogły przekazać sobie informacji .Dlaczego w tak pięknym otoczeniu muszą psuć klimat takim jedzeniem?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

popieram a odp pani manager to tylko smieszne usprawiedliwienie, NIE POLECAM tego miejsca jezeli nie chcecie rozczarowania na miejscu/po imprezie, pani manager prosze na szkolenie z wykonywanego zawodu/kontaktu z klientami a pozniej zarzadzanie obiektem i ludzmi, kelnerzy i kelnerki zachowaly twarz restauracji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

i ja również popieram
Pani menager do niczego się nie nadaje jest miła jak przychodzi się ustalić wszystko i wpłacić kasę a potem słomiany zapał znika -co to za miejsce aby podczas imprezy nie było w restauracji menagera ani nikogo z właścicieli .Do kogo podejść z problemem?do kelnerek które są tak wystraszone ,że oczka im na wierzch wychodzą ,szkoda tylko że nie myślą racjonalnie i mylą się w roznoszeniu posiłków na stoły
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1