Zdecydowanie Najlepszy Wybór !!!
Na początek chciałbym napisać, że jeżeli ktoś nie wie jaką szkołę jazdy wybrać to ZDECYDOWANIE polecam OSK Obelix ! Podziękowania należą się zdecydowanie całej kadrze pracującej w tym ośrodku. Panu Mariuszowi chciałbym podziękować za początek nauki i podejście do nowych kursantów. Panu Maćkowi za Olszynkę i Chełm, gdzie pokazał mi wszystko co jest możliwe w tamtych okolicach. Panu Krzysztofowi za wspaniałe lekcje teorii,i naukę parkowania równoległego i pokory :). Pani Natalii za wspaniała naukę ulubionego miejsca chyba wszystkich, a mianowicie Elbląska, skrzyżowania równorzędne i parkowanie skośne. Panu Przemkowi, który miał mega cierpliwość po tym co wyprawiałem na drodze i za bardzo przyjemne końcowe jazdy. Panu Romanowi za słowa, które zmotywowały mnie do tego, że jestem w stanie zdać prawo jazdy za pierwszym razem i za całokształt w jak profesjonalny i miły sposób można uczyć się jeździć samochodem. Dzięki powyższym osobą udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem za co jeszcze raz serdeczne dziękuje i chylę czoła przed tak wspaniała szkoła jazdy i ich instruktorami !!!