Jako osoba która przez dwa lata nie mogła zabrać się za zrobienie prawa jazdy, szczerze polecam DELTĘ. Dzięki Marcinowi polubiłam jazdę samochodem co kiedyś wydawało mi się niemożliwe :).Na teorii dowiedziałam się wszystkiego co powinnam wiedzieć, a nawet i wiele więcej w bardzo miłej atmosferze. Pomimo zmęczenia na zajęcia chodziłam chętnie ponieważ wykłady z Marcinem to czysta przyjemność, aż chce się słuchać :). Jazda samochodem - kiedyś czarna magia, z czasem stała się satysfakcjonująca i przyjemna, a Marcin jest instruktorem profesjonalnym, wymagającym ale także bardzo cierpliwym. Bardzo pomógł mi wykorzystać zdobytą wiedzę teoretyczną w praktyce, a także poczuć się swobodnie i pewnie za kierownicą, a byłam dosyć trudnym kursantem. Indywidualne podejście do kursanta, maksymalnie wykorzystywany czas na jazdach za co należą się ogromne podziękowania bo egzamin zdany za pierwszym podejściem :). Dzięki Marcin! ;) Bardzo, bardzo, bardzo dzięki!
Z czystym sumieniem polecam DELTĘ wszystkim którzy docenią wspaniałą kadrę (Tomek, Romek dziękuję! :) ), profesjonalizm i chcą szybko zdobyć wymarzone prawo jazdy.