Zdecydowanie nie polecam,

Koszmarnie drogo , oraz obsługa nieprzyjemna.

Byłam z córką 10 lat.Kiedy pytałam o ceny odpowiedziano mi ,że pół godz. kosztuje 8 zł, więc zostawiłam ją na 1 godz. W pewnym momencie zorientowałam się , że czas minął więc pomyślałam " dopłacę za kolejne 30 min. niech się dziecko pobawi. Kiedy po nią po 20 min. poszłam okazało się ,że nie dopłacam za 30 min. lecz za pełną godzinę.
Podobno jest to dla wszystkich jasne ,ze skoro zostawiłam ją nie na pół godziny lecz na całą to płacę za każdą kolejną rozpoczętą godzinę, choćby to miało być 3 min. po czasie.
Paranoja jakaś. Oczywiście uparłam się , była wielka afera, nie chciano dać dziecku butów( chociaż stała biedna boso na zimnej posadzce po drugiej stronie lady ), jakby obawiając się że im ucieknę :).
Po wielkich nieprzyjemnych dyskusjach łaskawie zgodzono się abym dopłaciła za 30 min.Mam na to wszystko dowody w formie pisemnej (adnotację na bilecie, paragonie).
Zostawiam dziecko od 7 lat w różnych "małpich gajach ", ale nigdzie nie spotkałam się z takimi dziwnymi zasadami, jak również z nieprzyjemną obsługą, nie informujacą przy wejściu , tak jakby licząc że człowiek się spóźni , aby naciągnąć na kolejną godzinę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Zdecydowanie nie polecam,

Hmm.. a nie lepiej zamiast mieć pretensje i samemu interpretować zasady - cyt "pomyślałam sobie dopłacę kolejne 30 min" - nie lepiej było podejść do lady i powiedzieć że czas minął ale chciałbym jeszcze zostać - czy jest taka możliwość za dopłatą - i tutaj ustalić cenę ? - chyba 10 letnie dziecko potrafi się sobą zając na tyle aby mogła pani uzgodnić warunki albo się z nimi zaznajomić?

Ja osobiście byłem nie raz z córkami w fun parku i czasami zdarzało się, że czteroletniego szkraba musiałem przekonywać że musimy juz iść i trwało to jakiś czas - nigdy z tego powodu nie miałem żadnych nieprzyjemności ale otwarcie mówiłem że już idziemy tylko muszę złapać rozbawioną córę... robi pani teraz wielkie halo bez powodu - o takich sprawach wypada poinformować obsługę dla mnie to jasne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zdecydowanie nie polecam,

Niech konkurencja wymyśl coś innego, a nie powtarza tą samą śpiewkę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0