Urodzinki w fun parku w Rivierze (1) Moje dziecko w wieku przedszkolnym obchodzilo pare dni temu urodzinki w... Vojciksson Bardzo miłe spędzony czas :) (1) Przedwczoraj byłam z moimi maluchami (2latka i 5lat) w sali zabaw w Centrum... Marzena Urodziny (1) Co roku wyprawiam urodziny mojemu synowi.I tak też było w lipcu... Monika
Urodziny na 6 (1) Bardzo fajne miejsce na organizację urodzin dla dzieci. To już kolejny raz... Ania i Radek Wspaniałe miejsce! (1) Zarówno organizacja imprez urodzinowych, jak i indywidualne wejścia Fun Park... Ewa Idealne na deszczową pogodę z dziećmi! (1) Polecam jeśli ktoś lubi aktywny wypoczynek. Dużo atrakcji, czysto i... Paola Najlepszy plac zabaw! (1) Razem z chłopakiem postanowiliśmy zabrać chrzesniaka i jego młodsza siostrę... Kasia Najlepsze miejsce na przyjęcie urodzinowe (1) Fun Park przy ul. Waszyngtona to najlepszy plac zabaw w Trójmieście. Byliśmy... Magda Fun Park Riviera - szczerze odradzam (7) Wlasnie niedawno zrobilam tam urodziny dla corki i niestety calosc... Neo69 Brak opieki (1) W sytuacji skaleczenia nikt z opieki nie potrafił pomóc. Apteczka była nie... Ania Kolejny raz zawiedziona.. (4) Mialam juz wątpliwą przyemnosc korzystac jakis czas temu z fun parku i wtedy... Paulina Wszystko super gdyby nie pewna Pani Daria (1) Byłoby miło i przyjemnie gdyby nie Pani Daria która najcześciej pracuje w... Marta Opinia dot. organizacji urodzinek w Fun Parku (2) Dzisiaj odbyły sie urodzinki mojej 6-cio letniej córki - zorganizowaliśy je... Andrzej K Wow (1) Wczoraj byłam z córcią na urodzinkach w Fun Parku w Rivierze...i chyba już... Aga P. Urodziny (1) Bardzo udane urodziny :) Obsługa miła i zaangażowana, różnorodne zabawy i... lerith małe ciasne drogie. (6) Obiecaliśmy dzieciom plac zabaw w weekend, jako gdynianie chcieliśmy... Łukasz Fan Park (1) Pierwszy raz byłam z dziećmi w Fan Parku w Gdyni na urodzinkach....Atmosfera... Asia Najlepszy małpi gaj w Gdyni! (1) Dzieci zachwycone, obsług bardzo miła. Panie pomocne w każdej sytuacji.... Adam fun park gdynia (1) Takich urodzin moje dziecko jeszcze nie miało!!! Peruki, muzyka, świetna... buu Super Urodzinki!! (1) W zeszłym miesiącu byliśmy z córcią na imprezie urodzinowej w Fun parku,... bartosz