Witam,
Zdecydowanie nie polecam tego zakładu. W zeszłym roku z wielką nadzieją odnowy samochodu zleciłem naprawę nadkoli w samochodzie. Wymienione miały być reperaturki, zabezpieczone solidnie tak aby jakoś wyglądało (cudów nie oczekiwałem bo do stanu fakrycznego ciężko doprowadzić). Samochód w przeciągu roku poprawiany był po tych pracach 5 razy. Za każdym razem po 2 tygodniach wychodziły bąble, lub malowanie było spartolone do takiego stopnia że nie dało się tego odebrać bez uwag. Panowie oczywiście przepraszali a ja z nadzieją po raz kolejny zostawiałem u nich auto licząc w końcu na profesjonalne podejście. Ostatnie takie miało miejsce na jesieni 2013. Z uwagami, ale auto odebrałem. Minęło kilka miesięcy (jest wiosna), a nadkola wyglądają gorzej niż przed "naprawą". Jako że nie mam już siły na reklamowanie tego po raz kolejny to odpuszczam i szukam profesjonalisty który zna się na tym fachu. Obecnie stan jest taki że mam samochód gdzie pomalowany jest cały tył łącznie z drzwiami (za każdym malowaniem trzeba było malować więcej cieniując), a samochód ponownie kwalifikuje się do naprawy !!!!!