Re: Zdecydowanie nie polecam
Pani Małgorzato, nie spodziewałem się Pani opinii, gdyż wszystko sobie wyjaśniliśmy na spotkaniu.
Ale jeżeli zaczęła Pani uczestniczyć na forum jestem zmuszony odnieść się do Pani opisu gdyż jest on nie zgodny z prawdą.
Dwukrotnie spotkałem się z Panią i przedstawiłem szefa firmy, który podjął się wykonania remontu, był on na naszych spotkaniach od samego początku i ustalał szczegóły oraz termin rozpoczęcia - podpisaliście Państwo z nim umowę, a więc dwie strony umowy akceptowały jej warunki.
ostatecznie zerwaliście Państwo umowę z obawy niedotrzymania terminu, choć firma zapewniała, że termin zostałby dotrzymany.
Firma wywiązywała się z powierzonych przez siebie zadań a menadżer tej firmy zawsze był obecny i mieliście z nim Państwo stały kontakt.
Niezrozumiałe jest dla mnie stanowisko Pani odnośnie niezadowolenia z usług - przecież był podpisany protokół końcowy z odbioru wykonanych prac i Państwo nie wnosiliście żadnych uwag i usterek.
Poza tym uregulowaliście Państwo należność za odebrane prace i sami wnosiliście o podpisanie przygotowanego przez Państwa porozumienia.
Jeżeli zamierza Pani prowadzić na otwartym forum dyskusję - to w takim razie trzeba będzie zaprosić do wymiany opinii firmę, która wykonywała zlecone prace u Państwa w domu - niech też mają szansę obronić swoje imię.
Nigdy klienta nie traktowałem jak to się Pani wyraziła "2 kategorii" opinie klientów dotyczące mojej osoby są prawdziwe i osoby które je umieściły mogą potwierdzić to również dla Pani wiedzy telefonicznie.
Proszę mnie dobrze zrozumieć nie mam do Pani żalu za zamieszczoną notatkę na forum, gdyż ma Pani w pełni do tego prawo.
3
2