Zdecydowanie nie polecam
W moim samochodzie przestała działać klimatyzacja.
Pan Usarek stwierdził nieszczelność chłodnicy (wymiana+osuszacz
-1-a wizyta),pobrał zaliczkę na części i umówiliśmy się na 2-gą wizytę.
Po 10-ciu dniach przyjechałem na naprawę ale p.Usarek nie miał części
dopiero pojechał po nie co wydłużyło czas naprawy.Po wymianie w/w części (wg p.Usarka) stwierdziłem jeszcze w warsztacie,że nie został wymieniony osuszacz za który zapłaciłem i miał być wymieniony.
Tłumaczenie; nie jest konieczne aby wymieniać osuszacz przy wymianie chłodnicy.Byłem innego zdania.Po tygodniu przyjechałem na wymianę osuszacza (3-cia wizyta).
Po około 2-u godzinach pracy AC przestała działać.
Przyjechałem na umówioną wizytę (4-ta wizyta) ale po chwili p.Usarek stwierdził iż dziś nie ma czasu na dokładne sprawdzenie
klimatyzacji.Przy kolejnej wizycie (5-ta wizyta) stwierdził,że on swoje zrobił i mówiąc kolokwialnie umył ręce.Wyjechałem z warsztatu z nie działającą klimatyzacją.
Efekt końcowy -straciłem 800 PLN
-straciłem dużo czasu (5 wizyt)
Pan Usarek stwierdził nieszczelność chłodnicy (wymiana+osuszacz
-1-a wizyta),pobrał zaliczkę na części i umówiliśmy się na 2-gą wizytę.
Po 10-ciu dniach przyjechałem na naprawę ale p.Usarek nie miał części
dopiero pojechał po nie co wydłużyło czas naprawy.Po wymianie w/w części (wg p.Usarka) stwierdziłem jeszcze w warsztacie,że nie został wymieniony osuszacz za który zapłaciłem i miał być wymieniony.
Tłumaczenie; nie jest konieczne aby wymieniać osuszacz przy wymianie chłodnicy.Byłem innego zdania.Po tygodniu przyjechałem na wymianę osuszacza (3-cia wizyta).
Po około 2-u godzinach pracy AC przestała działać.
Przyjechałem na umówioną wizytę (4-ta wizyta) ale po chwili p.Usarek stwierdził iż dziś nie ma czasu na dokładne sprawdzenie
klimatyzacji.Przy kolejnej wizycie (5-ta wizyta) stwierdził,że on swoje zrobił i mówiąc kolokwialnie umył ręce.Wyjechałem z warsztatu z nie działającą klimatyzacją.
Efekt końcowy -straciłem 800 PLN
-straciłem dużo czasu (5 wizyt)