Jacek - opinia (1) Bardzo dziękuję za szybką i sprawną naprawę klimatyzacji,trafna diagnostyka i... Jacek korek - opinia (1) super warsztat i doradztwo ,miałem uwagi czy dobrze chodzi klima przed... korek Naprawa klimatyzacji 2 lata z rzędu (1) Rok 2017 pękł przewód klimatyzacji wysokiego ciśnienia. Pan fachowiec, że to...
Arogancki gość (1) Garażowy inżynier. Niegrzeczny do klienta, z lekceważeniem traktuje inne opinie. Niezadowolony Odradzam , serwis klimatyzacji w cenie 330 zł . (2) Przez telefon była uzgodniona cena 90 złotych , po wprowadzeniu czynnika i... Klima Zdecydowanie nie polecam (1) W moim samochodzie przestała działać klimatyzacja. Pan Usarek stwierdził... cal Octavia 2fl 1.6 2009 (1) Polecam każdemu kto ma problem z klimatyzacją w samochodzie. W mojej Octavi... Paweł Wymiana skraplacza (1) Mi w zaszłym sezonie miał wymienić osuszacz... Urwał końcówkę przewodu (... Jakub Doświadczony fachowiec (1) Przestała działać klima - nie załączał się kompresor. Szybka diagnoza... Seba Spoko (1) Jak dla mnie ok. Wszystko zrobione i jestem zadowolony. Marc polecam (1) W moim samochodzie przestała działać klimatyzacja. W warsztacie sprawnie... Wojtek zmarnowany czas i pieniadze (2) Umówiłem się na naprawę klimatyzacji w fieście.Pan Usarek stwierdził że... kret Polecam (1) Pełen profesjonalizm . Pan Wiesław bezbłędnie poradził sobie z usterką... Andrzej Polecam (1) Naprawdę polecam. Bardzo dobre podejście do klienta, widać że pan Wiesław zna... Marcin Bardzo rzetelna obsługa (1) Profesjonalny warsztat w garażu, szybka i trafna diagnoza problemu z... Adam Naprawdę polecam (1) Był to drugi mechanik do którego się udałem z klimatyzacją i jest bez... vw passat ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!! (2) Wybrałem się do Pana Usarka w sprawie mojej klimatyzacji. Objawy: 1.Klima raz... werty Bardzo fachowy specjalista (1) Polecam usługi w zakresie klimatyzacji, szybko sprawnie zdiagnozowana... Seat Ibiza 2003 ASZ TDI PRAWDZIWA OPINIA!!! (2) To partacz, brak gwarancji !!!Po kilku wizytach i kilku stówach z konta klima... Ireneusz Profesjonalne podejscie do sprawy ! (1) Była to moja pierwsza wizyta w tym serwisie. Sympatyczna i kompetentna... carpinus