Zdecydowanie polecam :)

Nie zgadzam się zupełnie z powyższymi opiniami. Długo szukałam mieszkania dla siebie w całym trójmieście i jak weszłam do mieszkania na Marsa wybudowanego przez Towarzystwo Ziemskie, wiedziałam, ze znalazłam to, czego szukałam. Obsługa bardzo przyjemna, wyrozumiała (miałam pewne trudności z kredytem; nikt z TZ nie robił żadnego problemu); mieszkanie jest śliczne - skosy, antresola i wykończenia sosnowe po prostu mnie zachwyciły. Jest też ciche, co było dla mnie bardzo ważne. Polecam z całego serca :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Zdecydowanie polecam :)

Nawet nie wie Pani w co wdepnęła. Do mieszkań wdmuchiwane jest śmierdzące powietrze Nie wiadomo co w nim jest ale na pewno nie jest czyste, świeże. Niestety słychać w mieszkaniu sąsiadów i jak pani zamieszka to będzie Pani wszystko słyszała co robią sąsiedzi.
Nie mozna regulować temperaturą w mieszkaniu.Klatki schodowe w wielu miejscach niedokończone. Wspólczuję Pani. Zrobiła Pani wielki błąd kupując mieszkanie na tym osiedlu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

hehe się uśmiałem :) proszę się przedstawić jako pracownik TZ :) a nie jako mieszkaniec osiedla... w wentylacji mamy grzyby co potwierdziły badania !!! cisza.... no jest bo nikt nic nie robi!!! a my mieszkamy w niewykończonym kurniku! gołe tynki pleśń na rurach od wody w hali. Brawo ! Ale co tam TZ pisze kolejny super artykuł w gazecie... ale mieszkańcy też o tym pomyśleli! Oczekujcie Państwo obszernego sprostowania w Gazecie Wyborczej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie polecam ale wypowiedzi poprzedników, jeśli jest Pani faktycznie mieszkanką, to pracownik TZ w trakcie załatwiania spraw miał krzyczeć i być nieuprzejmy, chyba TZ bardzo ale to bardzo zależy na poprawnym wizerunku - a wracając do mieszkania to pewnie dębowe wykończenia bardziej by Panią zachwyciły, na pewno, tak jak pisali poprzednicy nie zachwycą wywiewy smrodliwe z wentylacji , super działajacy panel w mieszkaniu,i jeszcze dużo drobnych i nie tylko, ale uciążliwych spraw. życzę sprawnego wykończenia mieszkania i szybkiego przekonania się jak faktycznie jest zanim będzie się "Polecać z całego serca"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

No niestety nie mogę się zgodzić z tą opinią. Panowie z TZ już dawno przestali dbać o klienta. Od roku dbają tylko o własne korzyści lub ratowanie płonącego wizerunku i budżetu firmy. Klient, który zapłacił nagle staje się intruzem bo prosi o swoje a oni nie są w stanie spełnić zobowiązań z umowy i kolejnych oświadczeń. Niestety nie jestem zadowolony z dewelopera. Z mieszkania też jeszcze nie jestem zadowolony, może za rok pod warunkiem że deweloper skończy co miał zrobić i wszystko będzie działać.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak na marginesie - gdybym był naprawdę zadowolony a w koło wszyscy sąsiedzi niezadowoleni a wręcz wku... i zrozpaczeni to nie polecałbym z całego serca.........zdrowemu rozsądkowi internautów pozostawiam pytanie na odpowiedź kto może pisać tak pochlebne opinie o tej inwestycji rodem z PRL-u.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0