dobra inwestycja (25) Po paru miesiącach użytkowania mieszkania mogę szczerze polecić zakup... energooszczedna Odradzam kupno mieszkania u tego nieuczciwego developera. Opinie przyszłych mieszkanców osiedla można śledzić na (9) Chciałbym ostrzec wszystkich, którzy zastanawiają się nad kupnem mieszkania... Gdynianin38 system ogrzewania i wentylacji (7) Ogrzewanie tak zachwalane przez TZ, nie działa prawidłowo. Niezależnie od... kaczorek
Zdecydowanie polecam :) (6) Nie zgadzam się zupełnie z powyższymi opiniami. Długo szukałam mieszkania dla... zadowolona mieszkanka osiedla en wykończenia na Osiedlu Energooszczędnym (17) Dobrnęliśmy do etapu zamieszkania. Brak jeszcze pewnych elementów wykończenia... MM Towarzystwo Ziemskie-osiedle energooszczędne! (3) Chciałbym ostrzec wszystkich, którzy noszą się z zamiarem kupna mieszkania na... Osowianin Sądze, że warto (7) Obsługa: deweloper odpowiada konkretnie . Oferta: moim zdaniem rewelacyjna bo... Tressele TOTALNA PORAŻKA (1) Stanowczo odradzam kupna mieszkania u tego dewelopera poki inwestycja nie... mieszkaniec Towarzystwo Ziemskie (6) Współpraca układa się bardzo dobrze. Na moje pytania, deweloper odpowiada... Michał Osiedle Energooszczędne - mieszkańcy (2) zapraszam na spotkanie mieszkańców Osiedla Energooszczędnego... paki111 ZAŁAMKA (3) Czekam na mieszkanie i doczekac sie nie moge odbior ciagle przesuwany place... KLIENT wilgoć w garażu, .... (1) Mieszkam od marca 2007 roku w jednym z budynków TZ przy ul.Marsa. Od 2008... arcnet moze byc ale ..... (1) pol na pol zadowolenie kk cote - opinia (1) ok firma cote ja tez kupilem (1) niezgadzam sie z opiniami ze w tz wszystko jest zapiete na ostatni guzik ja... gruby A ja jestem zadowolony (1) Zakupilem mieszkanie pol roku temu. Jezeli chodzi o kredyt to mam bardzo... mieszkaniec osowy prezesowa to porażka (1) największym problemem TZ jest postać pani prezesowej i jej synusia... mieszkanka osowy