W ramach wakacyjnej rozrywki, postanowiłem skorzystać z kursu na kategorię A. Wybór padł na Euromoto - tutaj niedawno swoje pierwsze kroki na motocyklu stawiał kolega. Teorię, ze względu na dyspozycyjność w zakresie wolnego czasu, realizowałem w formie e-learnig’u. Początkowe obawy dotyczące realizacji zajęć praktycznych w czasie wolnym okazały się bezzasadne. Sposób prowadzenia przez Tomasza Borocha zajęć praktycznych (stoicki spokój, genialna, miła atmosfera, duża elastyczność w zakresie terminów zajęć) wspominać będę jeszcze długo jako wzór profesjonalnego podejścia do realizowanej pracy. Każde zajęcia praktyczne to nie tylko nauka ale i niesamowita frajda z jazdy i ze spotkania z fajnym człowiekiem. Będąc absolutnym debiutantem na motocyklu, w 20 godzin przygotowany zostałem do egzaminu, który zdałem za pierwszym razem. Szczerze polecam usługi Euromoto wszystkim przyszłym kursantom, a Jarkowi i Tomkowi, z którymi miałem przyjemność się spotkać, życzę wytrwałości w tym co robią i stale powiększającego się grona zadowolonych klientów.