Zdjęcia przed ślubem

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny czy któraś z was robi zdjęcia przed ślubem? Czyli tego samego dnia ale przed ślubowaniem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zdjęcia przed ślubem

Np. ja tak właśnie robię :)) Uznałam, że najlepszy moment na fotki to dzień słubu, bo wiadomo, że wtedy wygląda się najlepiej hehe No a przed ślubem jeszcze nie będę potargana :D i makijaż będzie się trzymał na swoim miejscu

a kiedy masz ślub Meg????

Ślubuję 27 sierpnia o godz 15:45 a o 11 sesja zdjęciowa... do tego fryzjer na 08 rano i malowanie na 10 czy ja sie wyrobię?

Ja też będę miała sesję w studio przed ślubem, a plener po ślubie (tydzień lub dwa). Nie chcę tracić ani chwili z wesela, a ślub i fotografa mam w innej miejscowości. Poza tym będę wyglądać perfekcyjnie:))

my też, plener przed ślubem,
mam tylko takie małe zapytanko - jak z trwałością makijażu i fryzury, skoro fryzjer 8, lub 10 rano i make-up podobnie - przecież do wieczora to nic z tego nie zostanie!!!!
drugi raz fryzjer i makijaż??? czy co???;)

Mam nadzieję, że kosmetyczka zrobi mi taki makijaż, który będzie trwaly.. a po północy może płynąć... kamerzysta już niebędzie kręcić i fotograf nie będzie robil zdjęć:)

my mamy zdjęcia przed ślubem...będę miała okazję się wykazac makijażem sama na sobie bo mam być juz gotowa(tzn uczesana, ubrana i wymalowana)na godzinę 12 a slub mam na 17.45...także jak widzicie spoooooro czasu przed:)mam nadzieję,że będzie dobrze:)

Dziewczyny! Polecam Wam zdjęcia w plenerze po ślubie. My tak zrobilismy i sprawdzilo się w 1oo%.Byliśmy wypoczęci, zrelaksowni. Dodam,że tego dnia byl upał, żar lał sie z nieba i jak widziałam pary "przed"- dziewczyny ze splywającymi make upami... to juz wiedziałam że zdjęcia "po"to dobry wybór.

nie chce straszyc, ale wg mnie to malo czasu! My mielismy podobnie - fryzjera mialam na 8, make-up na 10, sesje na 12, slub na 16 i na sesje foto dotarlismy z 30 minutowym "poslizgiem". Dobrze, ze mimo to zdazylismy, ale byl niepotrzebny stres.

Ja mam sesję w plenerze przed ślubem. Ślub na 16, zdjęcia na 14.
Wtedy będę 'świeża', ładne wlosy i make-up. Nie wiem co prawda czy nie będę zdenerwowana, ale nie wyobrażam sobie sesji po slubie, bo nie ma tak naparwdę kiedy. mamy co prada po ślubie na plaży, ale tylko 20 minutową, tak, żeby złapać ostatni promyk słońca i żeby goście się nie denerwowali. W końcu po obliczeniach wyszło,że mimo, iż ślub na 16 to wesele zacznie się dopiero o 19.30.
Co do trawłości makijażu, to profesjonalistki nakładają utrwalacz i make-up trzyma się do godzin porannych.

Ja tez bede miec zdjecia przed slubem! Fotograf jest na 14:00 a kosciól na 17:00

Kochane a tak można?

Nie to że ja tam głupio gadam ale słyszałam, że zdjęcia przed ślubem to zły przesąd ale nie wiem:(

także się nie udzielam

ja przesądna nie jestem (za bardzo ) ale zdjęc przed slubem nie moge sobie wyobrazić. Już to kiedys pisałam,ślub mieliśmy na 18 ( dośc poźno prawda??) a czas galopował jak szalony, nie zdążyłam nic zjeśc prawie o zdjęciach nie było mowy.... Właśnie ze względu na szaleństwo tego dnia, emocje radziłabym zdjęcia po slubie najlepiej w niedzielę albo któregoś pięknego, słonecznego dnia. Ale to tylko moje zdanie ;)

ja napewno będę miała wczasie wesela. noc jest długa i na kilka chwil wyjdziemy w czasie kiedy goście będą pałaszować stoły;) naszczęście zdjęcia będą obok zamku Krokowa i w zamku także nie będę musiała daleko jeździć:)

My będziemy mieli przed slubem zdjęcia, sama długo miałam wątpliowści jak to rozegrać czy przed ślubem czy po? Mój narzeczony chciał po, ale nawet pani ze studia fotograficznego tłumaczyła że lepiej jednak zrobić to przed uroczystością, kiedy jesteśmy wypoczęci, makijaż jest idealny i fryzura na miejscu wtedy jest najlepiej zrobić zdjęcia, mało tego udana sesja u profesjonalisty wprowadza w dobry nastrój i rozluźnia napięte nerwy, relaksuje, później w takim humorze i z uśmiechami na twarzy jedziemy do Kościoła aby przysiądz sobie miłość:) a poza tym nie wszystkim podoba się to (tzn mam na myśłi gości weselnych) że młoda para "ucieka" z imprezy i znika na prawie godzinę albo i dłużej, więc zdecydowałiśmy się na zdjęcia przed ślubem, myśleliśmy też o tym, żeby zrobić sesję na drugi dzień jednak po zastanowieniu ten pomysł też odpadł, bo przecież nie będziemy już zapewne wyglądać tak rześko jak pierwszego dnia:) więc robimy sesję dla relaksu przed ślubem ;)

A czy ktos z was mial zdjecia po ceremonii subnej????

ja miałam w poniedziałek, tylko musiałam iśc jeszcze raz na makijaż, w dzień ślubu naprawdę bym się nei wyrobiła, do tego było strasznie gorąco, a w poniedziałek na spokojnie i na molo było zero ludzi

My mielismy sesje w studio przed slubem o 14 a slub o 16 wiec czasu bylo akurat. Co do make up'u to ja zadnych problemow w nim nie mialam a co do zdjecpo slubie to nie podobal mi sie pomysl opuszczenia gosci na godzine lub dwie podczas imprezy i tyle. :)