Zdrowe Odkurzanie

Odkurzacze centralne

Wejherowo, Marii Konopnickiej 50A

Maciej - opinia (2) Dzień dobry, na Firmę Pana Marcina trafiłem czytając opinię innych... Maciej Jacek J - opinia (1) Firma została wybrana przez nas po dość długim namyśle i poszukiwaniach,... Jacek J Polecam (1) Ta firma jest wzorem do naśladowania, wszystko zrobione dokładnie i... Marcin
Jacek - opinia (1) Tą firmę poleciła nam koleżanka, która była zadowolona z usług. Nie możemy w... Jacek Małgorzata - opinia (1) Kolejny dowód na to, że wszyscy powinni robić tylko to, na czym się znają! Do... Małgorzata Projekt : odkurzacz. (1) Zaproponowano mi innowacyjny projekt instalacji odkurzacza centralnego z... Monik Romualda opinia (1) W ciągu 15 minut rozmowy telefonicznej można się dowiedzieć więcej o... Marianna mechanik gdynia (1) Wiedza sprzedawcy i dobre ceny. Tego właśnie oczekuję od porządnego sklepu.... Krystian warsztat gdynia (1) Wiedza sprzedawcy i dobre ceny. Tego właśnie oczekuję od porządnego sklepu.... roman1971 Polecam (1) Fachowe doradztwo na naprawdę wysokim poziomie. Nina Mechanik Gdynia (1) Zdecydowaliśmy się na usługi tej firmy po przeczytaniu pozytywnych opiniii w... Krysia Polecam (1) Pierwszy raz spotkaliśmy się z tak szczerym i rzeczowym człowiekiem na... Agata Polecam (1) Bardzo dobra obsługa klienta. Wybraliśmy odkurzacz Cyclo Vac i jesteśmy... Rafi7 Profesjonalista w każdym calu! (1) Na firmę natknełem się przypadkiem szukając odkurzacza centralnego do swojego... Adam Orzeł Polecam (1) Zdecydowaliśmy się na usługi Pana Marcina po przeczytaniu wielu opinii -... AniaJ Polecam (1) Faktycznie najtańszy sklep, po porównaniu kilkunastu miejsc zdecydowanie... Magdakowalczyk Bardzo duży pozytyw, polecam (1) W pełni mogę polecić, wszystko tak jak powinno być czyli solidnie. Instalacja... Michał Najlepsi fachowcy z którymi miałam do czynienia (1) Szczerze mogę polecić pana Marcina i jego załogę. 1. Zaprojektował i zrobił... Wiesława