Leczenie Alzheimera - gdzie w Trójmieście? (2) Gdzie w Trójmieście leczą Alzheimera, osoby starsze????? zora38 Czy ktoś stosował ETIAXIL? (4) Witam! Mam nieduży problem z potliwością pod pachami. Kupiłam Etiaxil.... mara Szpital - pytanie (1) mam pytanie czy płace za pobyt w szpitalu z dzieckiem na odziale... mamunia
Sumamigren a podwyższone TSH (5) Ostatnio robiłam badania na poziom TSH i okazało się, że mam 5,900, a norma... Kostkap Zmiana lekarza endokrynologa (6) Witam, muszę zmienić lekarza endokrynologa. Leczę się prywatnie, czy idąc do... -niedoczynność Gastroskopia Gdynia - gdzie można wykonać? (5) Jak w temacie.Moze macie jakies namiary, najlepiej na nfz. Dzisiaj... sisi Wojewódzki - chirurgia onkologiczna, proszę o opinie. (4) W czerwcu będę miała usuwanego guza, jeśli się uda - laparoskopowo. Bardzo... Magda M Za duże jelita u dziecka (8) Moja 3letnia cora ma zaparcia, w sumie nigdy nie wyprozniala sie codziennie... monka Badania z krwi - gdzie robić najtaniej? (10) gdzie w Gdansku zrobię po dobrej cenie badania z krwi typu-prolatyna( z... matylda Polmed Ginekolog (5) Cześć, pomóżcie mi - znacie dobrego lekarza.ginekologa który pracuje w... Biedrona RTG odpłatnie bez skierowania gdzie? (5) Witam, czy może ktoś wie gdzie można odpłatnie zrobić RTG konkretnie stopy,... Klaudia ESMYA - jakie ceny w Trójmieście tego leku? (1) na mięśniaki. Gdzie jest jakaś rozsądna cena (500-600 zł), bo jak na razie... Daria Oddział onkologiczny - polecicie któryś? (2) Czy ktoś z was może polecić oddział onkologiczny . U mojej mamy wykryli raka... agnieszkal Ozonoterapia - metoda leczenia, proszę o opinie. (1) Ozonoterapia wykorzystywana jest z powodzeniem w wielu formach leczenia,... maria reumatolog i alergolog na NFZ (3) szukam dobrego reumatologa i alergologa, który przyjmuje w ramach NFZ... słonecznik Nadwrażliwe jelito - polećcie proszę specjalistę (2) Witam, czy ktoś może polecić dobrego gastrologa/dietetyka przyjmującego na... nadwrażliwe jelito Gdzie w trójmieście apteka całodobowa? (6) Witam, gdzie na terenie Gdańska jest apteka całodobowa oprócz okolic szpitala? fistaszek Mediastinoskopia (1) mediastinoskopia w Akademii Medycznej, czy ktoś miał? proszę o kila słów... user_137692989912 Neurologopeda (6) Poszukuję dobrego, sprawdzonego specjalisty dla osoby dorosłej po udarze.... letni_a Hipnoza i programowanie neurolingwistyczne (NLP) w Gdańsku? (1) Chciałabym z pomocą NLP wypracować nowe nawyki żywieniowe i nie tylko. Żadna... arbuz