Dr Szczypek - gdzie przyjmuje? (6) Gdzie przyjmuje, jak się zarejestrować bo numer który zadzwoniłam nikt nie... agawera Gastrolog dziecięcy - gdzie w Gdyni? (1) Poszukuje pilnie dobrego gastrologa najlepiej w Gdyni moze być prywatnie.... Agnieszka Gdzie w Gdańsku kurs sanitariusza? (1) Witam Jest może na forum ktoś kto robił kurs sanitariusza medycznego i... magda
Endokrynolog K. Mamach - gdzie przyjmuje? (1) wie ktos moze gdzie przyjmuje dr K.Mamach szukałąm ale nie widze namiarów na... isztar Ultradźwięki Gdynia (1) Potrzebuję zabiegów ultradźwiękami do leczenia ostrogi piętowej. Bardzo... Majusz Zabieg prostowania skrzywionej przegrody nosowej - pytania. (1) Witam, Mam w planach poddanie się zabiegowi prostowania skrzywionej... madi Jaką nazywa się szpital przy wojewódzkim? (2) Cześć, jaką nazwę, jak ludzie nazywają szpital na ukos od wojewódzkiego przy... samotan Gastrolog/hepatolog znający się na pasożytach (3) czesc czy mozecie polecic w trojmiescie gastrologa znajacego sie rowniez... asia Poszukiwany psycholog (1) Słuchajcie potrzebuje dobrego psychologa na nfz tylko Gdynia, ktoś coś? kobieta21 Zaspa 2015 lekarze do prowadzenia ciąży, którego wybrać? (8) Witam, czy orientujecie się u kogo warto prowadzić ciąże w przychodni... koniczynkaaa Wieldent, Andrzej Wielbski - proszę o opinie (1) witam czy jestvktos kto fo niego chodzi chodzil? na oruni gornej na strzelcow... kalaa Fan-dent - proszę o opinię (1) Proszę o opinię o gabinecie Fan-Dent, szczególnie o prototetyce muszę... polanka Dobry protetyk - gdzie? (2) Proszę polećcie sprawdzonego protetyka w gdańsku potrzebna proteza na... polanka Ospa - jak długo smarować? (8) Jak długo powinnam dziecku smarować krostki fioletem? daria Ortodonta dziecięcy (4) Proszę o namiary, w ramach NFZ, najlepiej Gdańsk, Pruszcz... asia EEG 9 latki - gdzie wykonać? (9) Czy któraś z mam wie gdzie najlepiej wykonać badanie EEG z rzetelnym opisem... kelly Wycięcie trzeciego migdałka + nacięcie błon bębenkowych, gdzie najtaniej? (20) Poproszę podajcie ceny ile płaciłyście za zabieg i gdzie bo konsultację mamy... mama synków Pomoc psychologa - na teraz (227) Witajcie Potrzebuje pomocy psychologa teraz ola Bakteria e.coli u 7-latki (13) Moja córka ma nawracające zapalenie układu moczowego. Dziś z posiewu wyszło,... inka Podcięcie wędzidełka języka (9) Muszę wykonać ten zabieg u 5 letniego syna może ktoś poleci gdzie można... ola