Baterie do Holtera wymagane do badania na NFZ (1) Wiele przychodni wymaga, aby pacjent wykonujący to badanie w ramach NFZ... Daria Płyn w zatoce Douglasa (6) Witam, Jestem na początku ciazy, konczy sie 4 tydzien. Dzisiaj na usg noe... zalamana Nieregularne miesiączki po skończonym karmieniu piersią (5) witam karmilam coreczke 6 miesiecy piersia i juz zaprzestalam calkowicie... dkarolinkab
Potrzebne namiary na dobrego logopedę dziecięcego (5) potrzebne namiary na dobrego logopede dzieciecego dla dziecka 60 lat agawera Soczewki.. gdzie znajdę dobrą promocję dla początkującej? (1) Chcę spróbować nosić soczewki, gdzie znajdę dobrą promocję.. aby się nie... Sarna Badania w ciąży (7) Witam, W pierwszej chodziłam do jednego lekarza na NFZ i na 9 wizyt robiłam 3... korin Psychoterapia na NFZ - Gdańsk (9) Szukam terapii indywidualnej na NFZ (Gdańsk). Co ważne, sesje mogą się... naprawdę potrzebuję pomocy Szukam ginekologa (10) Witam:) Szukam sprawdzonego ginekologa (NFZ) do prowadzenia ciąży. Byłam... Kamila Jaki najlepszy gastroenterolog dziecięcy? (6) Bardzo prosze o namiary..przewlekle problemy z zaparciami. Z gory dziekuje za... polini Stomatolog w przychodni na Burzyńskiego - pytanie (2) Czy ktoś z Was orientuje się może czy usługi stomatologiczne w przychodni... J. USG jamy brzusznej (8) Muszę zrobić USG jamy brzusznej. Dostałam skierowanie od lekarza prowadzącego... Dziobus Indywidualna terapia DDA - gdzie w Trójmieście? (5) cześć, wie ktoś może gdzie w trójmieście można zapisać się na indywidualna... ona24 Okulista - kanały łzowe u 7-latka (3) Witam. Szukam dobrego okulisty, który specjalizuje się udrażnianiem dróg... inka281 Rezonans magnetyczny stawu biodrowego Gdańsk (3) Jak w temacie. Orientuje się ktoś gdzie najszybciej wykonam takie badanie na... natalia0302 Terapia (3) Poszukuję terapii grupowej dla kobiet po usunięciu guza w piersi... Ap Leczenie próchnicy - borowanie laserem (4) Witam, dziś po umyciu ząbków zajarzałam mojej córce do buźki i zobaczyłam że... Monika12345 Tanie implanty - gdzie w Trójmieście (2) Gdzie można tanio zrobić sobie ząbek w Trójmieście? To pytanie sprowadza się... Aga Logopeda - gdzie Gdańsku? (1) szukam dobrego logopedy w gdańsku dla 5 wnuka,pozdrawiam alicja Chirurg onkolog NFZ (4) Czesc dziewczyny.prosze o pomoc gdzie moge szybko zapisac sie do chirurga... Kaska Laboratorium Bruss Gdańsk- badanie krwi w sobotę? (3) Witam Czy ktoś wie czy w sobotę można oddać krew do badań? Niby na str... Alicja