Dobry wenerolog (1) Tak jak w temacie szukam dobrego wenerologa na terenie Trojmiasta. Najlepiej... Kkkk Zapraszamy do oceny trójmiejskich szpitali (1) Zapraszamy do odwiedzin portalu http://www.onkomapa.pl - przewodnika po... Onkomapa Epilepsja (2) witam moja córka 12 letnia cierpi na epilepsję choruje od 4 lat zaznaczę ze... załamana
Najtańsze USG 3/4D w Trójmieście - gdzie? (5) Witam, gdzie najtaniej zrobię USG 3/4D w Gdyni i okolicach? kornelllia Problem z zaparciami, psycholog, terapie? (2) Moja 4l córka ma problemy z zaparciami..generalnie od urodzenia nie... mamafrania dr Katarzyna Leszczyńska - gdzie przyjmuje? (6) Dziewczyny orientujecie się czy Pani dr przyjmuje gdzieś w Gdańsku czy tylko... mix Trener + dietetyk (3) Witam, czy jest gdzieś w Gdyni ktoś kto oferuje usługi dietetyka i trenera?... ~~nat Ginekolog - ważne (1) Cześć, poszukuję ginekologa z Trójmiasta, który jest bardzo dokładny i... Nitka Czy lekarze z NFZ mają wgląd w historię leczenia? (2) Czy ktoś się orientuje, czy lekarz specjalista na NFZ widzi konto pacjenta i... Kostkap Lekarz rehabilitant dla niemowląt (4) Witam. Czy ma ktoś namiary na lekarza reahbiltanta dla niemowląt? Będę... Marta dr Krzysztof Maciejewski Gdynia - kontakt (4) Co się dzieje z rejestracją do dra Maciejewskiego? Nie sposób się tam... Bożena Zmiana ortodonty (6) Witam, czy ktoś z forumowiczów zmieniał ortodontę w trakcie leczenia? lub... Katarzyna Operacja jaskra u osoby dorosłej - gdzie najszybciej w Trójmieście? (2) Gdzie najszybciej na NFZ w trójmiescie i okolicach stokrota15 Dermatolog na NFZ w Gdyni, badanie znamion?? (1) witam Czy ktoś wie gdzie w ramach NFZ w Gdyni jest dobry dermatolog, u... inspiron Wkładka Mirena - proszę o opinie (5) Mam pytanie: proszę o opinie na temat tej wykładni, niebawem zamierzam... Janka Kolposkopia w Wojewódzkim - pytanie (7) Miała któraś z Was robioną kolposkopię w Szpitalu Wojewódzkim? Jakie... ala Psychoterapeuta - kogo polecacie ? (3) Czy mieliście do czynienia z psychoterapią ??? Kogo polecacie z... Kiki Ginekolog - szybki termin, Gdańsk. (3) Szukam ginekologa, ktory przyjmie mnie na poczatku tygodnia. Mize znacie... dora Ginekolog- chirurg Trójmiasto (7) Cześc! Poszuczukę ginekokoga-chirurga najlepiej w Gdansku, ale moze byc tez... Natalia Dobry Ginekolog- jakiego polecacie? (8) Witam Dowiedziałam się niedawno że jestem w ciąży ( jest to moja pierwsza... Monika