Spec od kolana? (9) Potrzebuję namiary na dobrego ortopedę... tydzień temu upadłam na kolano,... jenyjeny Niedosłuch u dziecka (12) U mojego czterolatka stwierdzono niedosłuch ( w sumie zaniepokoiło mnie tylko... Ala Wyrwany korzeń 5 i 6. dolnej a szwy (2) Hej czy szwy same odpadna czy dentysta sam mi sciagnie jak to wygląda? Powiem... ania
MILADENT - usługi w ramach NFZ (6) Witam, oprócz porządnego wyleczenia zębów zależy mi na tym, aby przez to nie... ibbie Naczyniowiec (2) Witam, chcialabym sie doradzic w sprawie wizyty u chirurga naczyniowego,... Lucyna TK zatok prywatnie - pytanie. (3) Wie ktoś może czy jak bym chciała zrobić tomografię zatok prywatnie, to czy... Annika Dobry dentysta z wejherowa (35) Witam, niestety moja Pani stomatolog po macierzyńskim, zrezygnowała z... Knudi Leczenie kanałowe złamane narzędzie - leczenie pod mikroskopem (9) Witam, czy możecie polecić gabinet stomatologiczny w 3city, gdzie zajmą się... aksa Jaki ginekolog na Zaspie/Klinicznej? (6) Jacy ginekolodzy przyjmujący prywatnie, pracują w szpitalach na Zaspie i... Paula Ginekolog na NFZ Gdańsk (4) Witam, przeglądam fora z informacjami o lekarzach ginekologach na NFZ ale... janka89 Diabetolog Gdańsk (1) Witam, poszukuję dobrego diabetologa ciążowego w Gdańsku, najlepiej na NFZ.... Agnes Okulista przyjazny CC - znacie jakiegoś? (5) Mam sporą wadę wzroku na minus (tak, bywają większe) do tego cienką... Małgosia Lampa bioptron - czy ktoś taką posiada?!?! (2) Witajcie, mam ogromną prośbę a nawet błagam...czy ma ktoś może lampe... zatoki Usuwanie nadżerki Olgierd Gilis ginekolog - proszę o opinie. (6) Witam,czy ktoras z Was miala usuwana nadzerke u lekarza Olgierda Gilis w... 13maggie Chirurgia dziecięca Wejherowo czy Redłowo? (3) Witam , prosze o opinie gdzie lepiej wykonac zabieg sprowadzenia jąderek u... user_137693403047 Leki na odchudzanie typu Xenical - proszę o opinie (1) Co sądzicie o tego typu lekach jak xenical Moja siostra brała ten lek jak był... muminkowa Poszukuję dobrego pediatry na Obłużu (15) Czesc, Czy możecie polecić dobrego pediatre, który nie przepisuje... gosia Zatoki - akupunktura (1) Witam mam pytanie czy Ktoś stosował akupunkturę na zatoki- w sensie... zuza Głodówka oczyszczająca organizm z toksyn i złogów - czy ktoś z Was stosował??? (3) Witam, Ostatnio czuję się dość niekomfortowo przez złe nawyki żywieniowe i... CZAS_NA_DETOKS! Czy luteina faktycznie reguluje miesiączkę? (10) Witam, Od 3 dni biorę luteinę pod język na uregulowanie miesiączki,... Gosia