MILADENT - usługi w ramach NFZ

Witam, oprócz porządnego wyleczenia zębów zależy mi na tym, aby przez to nie zbankrutować..
Czy ktoś jest w stanie sobie przypomnieć albo po prostu wie jak wygląda mniej więcej cennik w Miladencie dotyczący usług na "książeczkę z NFZ" ? Chodzi mi np o lecz. kanałowe czy wyrywanie, dłutowanie zęba ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MILADENT - usługi w ramach NFZ

Ja miałam wyrywane 4 ósemki w Miladencie na NFZ, wszystkie bezpłatnie. Dwie dolne z dłutowaniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja równiez miała usuwany ząb w Miladencie na NFZ.
Usunięcie kamienia również można wykonac w ramach NFZ.

Kolega chciał tam wyrwać zęba na NFZ, uprzejmy pan dr odmówił twierdząc, że ma jakiś stan zapalny i proponuje kanałowe za 600 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt nie wyrwie zęba ze stanem zapalnym, chyba ze jakiś rzeźnik... Skoro zaproponowali kanałowe to chyba ząb do uratowania był:P

Na NFZ białe plomby należą się do 3 podajże, leczenie kanałowe tylko 1i2 na NFZ, reszta płacisz bo tak zdecydował NFZ, wyrywanie oraz usuwanie ósemek na NFZ ale może być kolejka - dawniej miesiąc się czekało teraz znacznie dłużej. Cena plomby w Miladencie od 120 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (18 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Co na łupież!? (52 odpowiedzi)

Dziewczyny ratujcie:( Od kilku dni borykam się z łupieżem na głowie i za nic nie mogę się go...

dr zabielski-neurolog (15 odpowiedzi)

Poszukuję informacji my tego lekarza.