Fizjoterapeuta (3) Witam, proszę o polecenie dobrego fizjoterapeuty. Jestem osobą uprawiającą... Aga Zaburzenia hormonalne po 30tce-ktoś miał, gdzie się udać? (3) hej, troszkę głupio pisać mi na forum, ale piszę raczej w celu uzyskania... paulina Doświadczone Tarczycówki, niedoczynność tarczycy i Haschimoto (17) Powiedzcie mi jak to u Was jest w przebiegu całej choroby,bo ja mam wrażenie... mama
Chirurg najlepiej z Gdyni (9) Bardzo prosze o polecenie jakiegos dobrego chirurga,najlepiej z Gdyni. Ktory... Mmaammaa Dobry stomatolog periodentolog - gdzie w Gdyni? (1) Witam!Poszukuje namiaru na sprawdzonego stomatologa periodentologa z... malinka 222 Lekarz Barbara Lakomska Gdynia - telefon (1) Czy ma moze ktos nr tel do dr Lakomskiej na wizyty domowe? Tripgirl Otyłość i nadwaga. Bulimia. Krótkie badanie (1) Witam. Mam prośbę do Pań. Interesuję się ogólnie pojętymi problemami z... user_138382410374 Dobry ginekolog na NFZ - Chełm i okolice. (10) możecie kogoś polecić? kaśka Chirurgia jednego dnia UCK Kliniczna - pytania (43) Czy ktoś ostatnio był i może się wypowiedzieć jak to wygląda? Czy osoby po... Daria Dermatolog dziecięcy Gdynia Lub okolice Rumi i Wejherowa (1) Witam, Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego dermatologa dziecięcego na... MamaUli USG 3D/4D w Gdyni - gdzie? (7) Witam. Gdzie można zrobić usg 3d w Gdyni? Jaka cena? i w ktorym tyg.... Nitka90 Ortodonta Małgorzata Petrus - proszę o opinie. (3) Czy ktoś miał zakładany aparat ortodontyczny u Pani Małgorzaty Petrus w Rumii... ania Gastroskopia - gdzie w Gdyni najszybciej? (2) witam, gdzie w Gdyni najszybciej można zrobić gastroskopię, i jaka cena? nowa Apteka całodobowa na Kartuskiej zamknięta? (10) Ktos wie dlaczego? gosciowka USG piersi w Gdyni - u kogo? (3) Witam, gdzie najlepiej wykonać USG piersi w Gdyni prywatnie? Czy generalnie... zxc Dentysta w Gdańsku na NFZ (1) Jaki gabinet dentystyczny polecacie? Czy wstawienie plomby białej jest... Barbraa59 Czy ktoś choruje na boreliozę? (1) Mam zdiagnozowana bolerioze, neurobolerioze i koinfekcje, chetnie porozmawiam... emm Dobry szpital psychiatryczny trójmiasto - proszę o pomoc (11) Witam Czy ktoś wie gzie warto udać się by pomogli? Karolina Uzupełnienie zęba - most na włóknie szklanym (3) czy możecie polecić sprawdzony gabinet stomatologiczny w Gdańsku ( najlepiej... Dorota Szczepienie MMR Odra/świnka/różyczka (21) Dziewczyny! Moja córa skończyła na początku lutego 14 miesięcy i jeszcze nie... Zuza