Dr Ewa Letkiewicz - prośba o opinie. (1) Witam dziewczyny! Chodzi ktoras z was do dr Letkiewicz? mam problemy z... samotna Pediatra na Reformackiej lub Chałubińskiego (1) Hej możecie polecić pediatrę najlepiej z przychodni na Reformackiej? abc Szukam dobrego endykrynologa (2) szukam dobrego endokrynologa prywatnie ( na NFZ duze kolejki są). Nikt z... promyk
Szczepienie na ospę w ciagu 72h po kontakcie z chorym - ktos stosował? (12) Dzisiaj zauwazylam pierwsze krostki u mojej starszej córki, jeszcze nie... Aniaa Masaż/drenaż limfatyczny - gdzie na terenie Gdańska? (3) Bardzo proszę o pomoc. Poszukuję miejsca na terenie Gdańska gdzie wykonywamy... elyy Dent stomatologia Gdynia Orłowo - proszę o opinie. (2) Czy ktos korzystal z uslug z groupona u tego dentysty? chcialam wstawic sobie... mrowka Schudnąć 10 kg do końca sierpnia (9) Pod koniec sierpnia idę na weselę siostry. Mój problem z wagą jest dosyć... Milena Endokrynolog (49) Dostałam skierowanie do endokrynologa. Możecie mi napisać nowe namiary na... Kjopa3 Numer telefonu do dr. Jarosława Niebrzydowskiego (2) Witam Czy bym mogła prosić o numer telefonu do dr.Jarosława... Magda Stan po napadzie drgawek. (13) Witam wszystkich, Od jakiegoś czasu raz w miesiącu w nocy dostaję ataku... Aga Depresja? Psycholog. (11) witam, powinnam sie cieszyć z tego co mam, a nie umiem. Chodzę przygnębiona,... smuteczek Lekarz Więckiewicz - gdzie teraz przyjmuje? (3) Mam ogromną prośbę, czy ktoś z Was się orientuje gdzie teraz przyjmuje Pani... ada Akademia medyczna - numer telefonu na oddział neurologii dziecięcej. (3) witam potrzebuje numer telefonu na oddział neurologi dziecięcej bardzo pilne... pilne Dr. Agata Wilska - proszę o opinie. (5) Witam! Potrzebuję opinii o stomatolog dr.Agacie Wilskiej. Przyjmuje w centrum... Malinka222 Kardiolog Dr Potaż - gdzie obecnie przyjmuje na NFZ?? (1) Dziewczyny czy orientujecie się może gdzie na NFZ mogę się dostać do tego... mama Neurolog dziecięcy na NFZ (7) gdzie się w miarę szybko dostanę? ania Dobry laryngolog w Gdyni dla dorosłego potrzebny. (8) Znacie jakiegoś laryngologa w Gdyni? Potrzebuję dla teściowej, bo ma problemy... gosia Dr Hamera - proszę o opinie. (1) Co prawda doktor jest ze Szczecina, ale może ktoś korzystał z jego usług?... Aniusiapaniusia Co na komary dla małego alergika - atopika? (1) Witam Potrzebuje rady jadę nad jezioro z dziećmi 10 miesięcy i 7 lat, co... Anka Bardzo dobry ginekolog potrzebny w przyszłym tygodniu (1) Hej! Poszukuje bardzo dobrego ginekologa w Ttojmiescie, bajlepiej Gdansk, do... Storczyk