RZS czy jest ktoś kto choruje? (16) Czy jest ktoś kto choruje na RZS. Jako sobie radzicie z tą choroba . diablica48 Monitoring owulacji Gdańsk (1) hej dziewczyny, Blagam o namiar na ginekologa, ktory przeprowadzi u mnie... Ola Czy mogę być w ciąży? (7) Ostatni okres mialam 7 kwietnia, trwal 6 dni. 23 kwietnia kochalam sie z... Perlowa
Ginekolog z Invicta lub Swissmed - którego polecacie? (3) którego lekarza polecacie do prowadzenia ciąży? mary Medica Polsa - pytanie (2) Mam ubezpieczenie pracownicze w Medice. Chciałam zmienic ginekologa -... Kasia szukam ginekologa-onkologa z Klinicznej (14) Dziewczyny poszukuje namiaru do dobrego ginekologa-onkologa z Klinicznej,... nagiś Ginekolog z pakietu Medica (1) Mam wykupiony od nich pakiet, czy któraś z Was chodzi do ginekologa od nich?... mary okulista godny polecenia (9) witam, potrzebuje namiar na dobrego okuliste najliepej rejon Gdanska, ew... kamila Pierwsza ciąża - którego ginekologa polecacie? (2) Hej dziewczyny! Planujemy z mężem dziecko i chciałabym się poradzić do... Nadzieja :) Ortopeda nfz Gdynia (dla dorosłych) (1) czy ktoś ostatnio rejestrował się do ortopedy? ile się czeka na wizytę i... mirandaja1 Usg bioderek (7) Witam, potrzebuje namiary na przychodnie (najlepiej w Gdańsku), w której w... Palinkaa Dobry pediatra dla niemowlaka - Gdańsk. (6) Czy mozecie polecic dobrego pediatre z gdanska? Kiedy sie wybiera pediatre... Justyna Dr Szczypek Gdynia - pytania (13) Witam, w bloku, w którym mieszkam przyjmuje dr Dariusz Szczypek. Chciałam... KamilaKa Przewlekła białaczka limfatyczna - pytanie. (3) zwracam się z zapytaniem czy ktoś choruje na te przewlekła chorobę i jakie... Maria Pluskwy - jak się ich pozbyć? (3) czy ktos wie jak skutecznie sie ich pozbyc, juz mi rece opadaja wiki O niestrawionych resztkach pokarmu (5) Moja córa 4l od jakiegoś czasu w kale ma jakieś dziwne ciemne "pestki".. na... sorki za temat Pediatra, Przymorze ewentualnie Żabianka (8) Witam, niedługo narodzi mi się synek i szukam pediatry na przymorzu... Przyszła mama Kolposkopia NFZ - gdzie w Gdyni (2) Witam ,poszukuję tj w temacie badania kolposkopii na nfz w Gdyni. Szpital w... kika Wkład koronowo-korzeniowy stomatolog -protetyka (1) Witajcie Była bym wdzięczna jak by ktoś polecił w Gdańsku ( najlepiej na... dor13 Poszukuję bardzo dobrego ginekologa w Trójmieście (7) Dzień dobry. Poszukuję bardzo dobrego, najlepszego wręcz ginekologa w... Natalia